Världens Historia tidningsprenumeration med premier

2 premier att välja mellan!

Om Världens Historia

Antal nummer per år: 19 st
Lösnummerpris: 96 kr
Förlag: Bonnier

Behöver du en uppfräschning av alla viktiga händelser som har ägt rum sedan världens början? Den här tidningen har allt som behövs. Världens Historia inte bara engagerande och omfattande av världens viktigaste historiska händelser utan bjuder också på massor av pedagogisk information för dem som vill ha en introduktion till historia du kanske saknar kunskap i.

Det kan egentligen inte bli bättre än så här! Den tar dig med på en insiktsfull resa, både stor och liten – från någon gång så långt tillbaka som förhistoriska civilisationer ända fram till modern tid – och lämnar dig med djup kunskap om vårt gemensamma arv.

Premier till Världens Historia

Världens Historia har en historia (haha) av att erbjuda ett stort urval av premier till sina tidningsprenumerationer. Dessa har varierat inom fler kategorier, allt från teknik till knivar och ryggsäckar. Tack vare ett brett utbud kan du ofta hitta en premie som passar just dina intressen och smak.

Aktuella premier för Världens Historia (september 2023)

x2
totalt värde
591 kr

Sonitum BT-högtalare

Unna öronen och omgivningarna den eleganta BT-högtalaren från Sonitum.

  • Stilren design
  • Bluetooth-högtalare med bra ljud
  • Lätt att ta med överallt
Med den nya Sonitum BT-högtalaren kan du njuta av din favoritmusik eller -ljudbok. Den kraftfulla högtalaren är lätt att ansluta till dina enheter via Bluetooth och ger dig en exklusiv ljudupplevelse utan sladdar och annat krångel.

Du betalar 129 kr inklusive frakt
Ditt pris 129 kr
x2
totalt värde
591 kr

Vinyl Tech bluetooth-hörlurar

Snygga, trådlösa, on-ear-hörlurar med ett klart och detaljrikt ljud så att du kan njuta av din musik, podcast eller ljudbok i lugn och ro. Bluetooth 4.2 ger dig det bästa möjliga trådlösa ljudet. De har öronkuddar i mjukt skum som gör att de kan sitta på huvudet i många timmar utan att det känns obekvämt. Om batteriet tar slut kan du sätta i den medföljande kabeln och fortsätta lyssna. Med den inbyggda mikrofonen kan du besvara samtal från din mobil. Hörlurarna kan fällas ihop helt och stoppas i den medföljande tygpåsen, så att de tar så lite plats som möjligt i din väska. Ett par solida hörlurar med ett kraftfullt ljud som ger dig dagens soundtrack.

Du betalar 69 kr inklusive frakt
Ditt pris 69 kr

Frågor & svar om Världens Historia

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)