Världens Historia tidningsprenumeration med premier

Just nu finns det inga aktiva erbjudanden med premier

Om Världens Historia

Antal nummer per år: 19 st
Lösnummerpris: 96 kr
Förlag: Bonnier

Behöver du en uppfräschning av alla viktiga händelser som har ägt rum sedan världens början? Den här tidningen har allt som behövs. Världens Historia inte bara engagerande och omfattande av världens viktigaste historiska händelser utan bjuder också på massor av pedagogisk information för dem som vill ha en introduktion till historia du kanske saknar kunskap i.

Det kan egentligen inte bli bättre än så här! Den tar dig med på en insiktsfull resa, både stor och liten – från någon gång så långt tillbaka som förhistoriska civilisationer ända fram till modern tid – och lämnar dig med djup kunskap om vårt gemensamma arv.

Premier till Världens Historia

Världens Historia har en historia (haha) av att erbjuda ett stort urval av premier till sina tidningsprenumerationer. Dessa har varierat inom fler kategorier, allt från teknik till knivar och ryggsäckar. Tack vare ett brett utbud kan du ofta hitta en premie som passar just dina intressen och smak.

Aktuella premier för Världens Historia (maj 2024)

Frågor & svar om Världens Historia

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)