Gör Det Själv tidningsprenumeration med premier

3 premier att välja mellan!

Om Gör Det Själv

Antal nummer per år: 19 st
Lösnummerpris: kr
Förlag: Bonnier

Gör det själv är en tidning för dig som vill ha inspiration och tips på roliga projekt att göra själv. Här finns det massvis med inspiration men också detaljerade beskrivningar hur du går till väga. Det kan vara allt från hur du byter tak, renoverar badrum eller gör en snygg lounge i trädgården – och allt där emellan. I varje nummer finns en mängd praktiska tips men även tester av verktyg.

Premier till tidningen Gör det själv

Det finns ofta många aktuella premier till tidningen. Det gör att du kan välja och vraka mellan en massa bra verktyg eller prylar som underlättar ditt arbete eller renoverande.

Aktuella premier för Gör Det Själv (mars 2023)

x2
totalt värde
499 kr

Verktygspaket

2 x Pump Wedges

Lyft tunga dörrar, fönster, otympliga vitvaror och möbler på plats i en handvändning! Här får du 2 effektiva och uppblåsbara kilar som är svåra att vara utan när du ska montera och justera fönster och tunga dörrar. Men de 2 smarta Pump Wedges kan användas till mycket mer. De ger nämligen också en hjälpande hand när du bara ska justera fötterna på dina otympliga vitvaror och tunga möbler.

3D-vinkel

Den smarta 3D-vinkeln är genialisk när du ska markera innan du sågar. Oavsett om du ska såga exakta vinklar, markera identiska mått runt en stolpe eller såga långa exakta snitt i golvbrädor, så är 3D-vinkeln det perfekta mätverktyget. Dessutom kan du använda den för att enkelt mäta tjockleken på borr och plugg.

Teleskoplampa

Tänd, vik ut och vrid på huvudet. Nu kan du enkelt lysa ända ner längst bak i motorrummet, och på andra otillgängliga ställen, och se exakt vad som händer. Och skulle du ha sådan otur att du tappar en skruv, bit eller en nyckelknippa, kan du använda lampans inbyggda magnet att fiska upp dem med.

Du betalar 178 kr inklusive frakt
Ditt pris 178 kr
x2
totalt värde
699 kr

TOOLBOX skruvdragare

TOOLBOX skruvdragare med smart vinkelfunktion.

Allt till TOOLBOX maskinen levereras i en kompakt transportväska som också innehåller 49 olika bits, en magnetisk bitförlängare samt laddare till skruvdragaren.

Med ett enkelt klick kan du snabbt ändra vinkeln på TOOLBOX skruvdragaren från 90 grader till 180 grader. Den lilla skruvdragaren ger dig möjlighet att skruva på de mest oåtkomliga ställen.

Skruvdragaren är försedd med LED arbetsbelysning, så att du kan se vad du gör när du arbetar på mörka ställen, t ex i skåp eller prång. Och nederst på handtaget hittar du en kraftig ficklampa.

Du betalar 178 kr inklusive frakt
Ditt pris 178 kr
x2
totalt värde
649 kr

Multiverktyg från Tech-Pro

Såga, skär, slipa och skrapa! Multiverktyget ger dig nya superkrafter som gör-det-självare.

Med multiverktyget kan du enkelt göra helt exakta framåtriktade snitt, t ex när du vill kapa ett dörrfoder, såga ut i en gipsskiva eller taklist, eller stämma ut för ett beslag – det är också därför den kallas det elektriska stämjärnet.

Multiverktyget är så kallat oscillerande, som svänger de monterade bladen bara några millimeter fram och tillbaka, men med en extremt hög hastighet på 22.000 svängningar i minuten. Det gör verktyget lätt att styra och perfekt för att kapa där inget annat verktyg kommer åt.

Du betalar 148 kr inklusive frakt
Ditt pris 148 kr

Frågor & svar om tidningen Gör Det Själv

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)