Gör Det Själv tidningsprenumeration med premier

3 premier att välja mellan!

Om Gör Det Själv

Antal nummer per år: 19 st
Lösnummerpris: kr
Förlag: Bonnier

Gör det själv är en tidning för dig som vill ha inspiration och tips på roliga projekt att göra själv. Här finns det massvis med inspiration men också detaljerade beskrivningar hur du går till väga. Det kan vara allt från hur du byter tak, renoverar badrum eller gör en snygg lounge i trädgården – och allt där emellan. I varje nummer finns en mängd praktiska tips men även tester av verktyg.

Premier till tidningen Gör det själv

Det finns ofta många aktuella premier till tidningen. Det gör att du kan välja och vraka mellan en massa bra verktyg eller prylar som underlättar ditt arbete eller renoverande.

Aktuella premier för Gör Det Själv (juli 2024)

x2
totalt värde
899 kr

360 graders cirkellaser

Oavsett om du ska kakla väggen, hänga upp tavlor på samma höjd, nivellera ett golv eller få fall på uteplatsen så är en cirkellaser ett helt genialt verktyg, som besparar dig många timmars arbete med vattenpass och rätskiva. När du väl har testat att arbeta med cirkellasern känner du ganska snabbt att du inte kan klara dig utan den. Den klarar alla svåra mätarbeten superenkelt och ultraprecist, eftersom den kraftiga laserstrålen lyser hela vägen runt i exakt samma höjd.

Du betalar 178 kr inklusive frakt
Ditt pris 178 kr
x2
totalt värde
499 kr

Verktygspaket

2 x Pump Wedges

Lyft tunga dörrar, fönster, otympliga vitvaror och möbler på plats i en handvändning! Här får du 2 effektiva och uppblåsbara kilar som är svåra att vara utan när du ska montera och justera fönster och tunga dörrar. Men de 2 smarta Pump Wedges kan användas till mycket mer. De ger nämligen också en hjälpande hand när du bara ska justera fötterna på dina otympliga vitvaror och tunga möbler.

3D-vinkel

Den smarta 3D-vinkeln är genialisk när du ska markera innan du sågar. Oavsett om du ska såga exakta vinklar, markera identiska mått runt en stolpe eller såga långa exakta snitt i golvbrädor, så är 3D-vinkeln det perfekta mätverktyget. Dessutom kan du använda den för att enkelt mäta tjockleken på borr och plugg.

Teleskoplampa

Tänd, vik ut och vrid på huvudet. Nu kan du enkelt lysa ända ner längst bak i motorrummet, och på andra otillgängliga ställen, och se exakt vad som händer. Och skulle du ha sådan otur att du tappar en skruv, bit eller en nyckelknippa, kan du använda lampans inbyggda magnet att fiska upp dem med.

Du betalar 178 kr inklusive frakt
Ditt pris 178 kr
x2
totalt värde
499 kr

Verktygspaket med precisionstvingar, snickarpenna & fogmaster

Precisionstvingar

Med de smarta precisionstvingarna är det enkelt att montera möbler, hyllor, ramar och liknande. Precisionstvingarna fungerar som en extra hand och håller stadigt de saker som du vill sammanfoga i 90 graders vinkel. Tvingarna kan hålla ämnen som är mellan 5 och 22 millimeter tjocka och passar därför till en lång rad olika uppgifter.

Promarker snickarpenna

Promarker snickarpenna är den bästa snickarpenna som du någonsin kommer att äga. Snickarpennan har en lång metallspets, så att du enkelt kan göra markeringar genom tjocka ämnen. Promarker snickarpenna använder 120 millimeter blyertsstift och det följer med 6 extra stift. Snickarpennan kan användas på både trä, metall, betong, keramik och plast.

3-i-1 Fogmaster

3-i-1 Fogmaster är oumbärlig när du ska sätta nya fogar. Med det inbyggda stålbladet tar du enkelt bort de gamla fogarna och det integrerade rensbladet ser du till att alla fogrester är borta innan du sätter en ny fog. Dessutom följer 5 olika fogformare med 3-i-1 fogmaster som gör det lätt att sätta en ny snygg fog.

Du betalar 178 kr inklusive frakt
Ditt pris 178 kr

Frågor & svar om tidningen Gör Det Själv

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)