Illustrerad Vetenskap tidningsprenumeration med premier

6 premier att välja mellan!

Om Illustrerad Vetenskap

Antal nummer per år: 18 st
Lösnummerpris: 86 kr
Förlag: Bonnier

Illustrerad Vetenskap är full av information som du inte kan hitta någon annanstans, och den täcker världen omkring oss på ett sätt som är både uppenbart och fascinerande. Oavsett om du vill veta hur rymdresor fungerar eller vad som just nu händer med kvantmekaniken har denna tidning svaren! De lättlästa artiklarna, rika illustrationer och tydliga förklaringar gör den till en idealisk tidskrift för alla som är intresserade av vår värld. Dessa illustrerade vetenskapstidskrifter är perfekta både som underhållning och faktamagasin.

Premier med Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap har skapat sig ett namn inom tidningspremier genom att alltid ha haft fina premier för den som tecknar en prenumeration.

Aktuella premier för Illustrerad Vetenskap (januari 2022)

x2
totalt värde
871 kr

Elementum knivset i titan

Eleganta, mattsvarta knivar i titan Santoku-knivar på 30 cm resp. 26 cm Perfekt till kött, fisk och grönsaker Skäm bort ditt kök med ett snyggt, nytt knivset för många timmars matlagning. Du får två Santoku-knivar på 30 cm resp. 26 cm – perfekt till kött, fisk och grönsaker. Båda knivbladen är belagda med en kraftfull titanbeläggning som gör att knivarna skär enkelt och exakt. Samtidigt ger titan i kombination med det mörka träskaftet knivarna ett elegant, mattsvart utseende.

Du betalar 89 kr inklusive frakt
Ditt pris 89 kr
x2
totalt värde
771 kr

Sonitum trådlös laddare och högtalare

Trådlös laddare till din telefon Bluetooth-högtalare med bra ljud Digital klocka med alarm Njut av din favoritmusik eller en ljudbok med denna smarta trådlösa 3-i-1-högtalare. I högtalaren finns 3 smarta integrerade funktioner. Kraftfull högtalare för att spela ljud från din telefon eller någon annan enhet, helt trådlöst. Du kopplar enkelt din enhet trådlöst via bluetooth.

Du betalar 139 kr inklusive frakt
Ditt pris 139 kr
x3
totalt värde
957 kr

Brusreducerande bluetooth-hörlurar

Låt dig svepas med oavsett var du befinner dig Aktiv brusreducering Behagliga att använda under många timmar Batteritid på upp till 20 timmar Brus kan vara mycket påfrestande när man behöver koncentrera sig och behålla fokus under en längre tid, oavsett om det är på arbetet eller på fritiden. De nya BPM Active Noise Cancelling hörlurarna reducerar kraftigt allt brus runt dig, så att din musik eller ljudbok inte dränks. Hörlurarna har en lättviktig over-ear-passform som omsluter hela örat så att de kan användas hela dagen. Smart hopvikbar design som får plats i väskan. Lyssna på musik, ljudböcker och podcast med en volym som passar dig. Perfekt på resan, arbetet och för en aktiv vardag.

Du betalar 168 kr inklusive frakt
Ditt pris 168 kr
x2
totalt värde
771 kr

Wi-Fi-inspektionskamera

Sitter det ett getingbo under takpannorna, saknas det en mutter i motorrummet och vad har orsakat stopp i avloppet? Svaren får du med denna nya inspektionskamera. Anslut den nya, smarta inspektionskameran till din mobil, surfplatta eller dator och få knivskarpa bilder direkt på skärmen. Inspektionskameran har ett kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan komma åt överallt. Och med en kabel på hela 3,5 meter kan du nå in i alla skrymslen och vrår.

Du betalar 138 kr inklusive frakt
Ditt pris 138 kr
x2
totalt värde
1022 kr

Mitilux kikare

Kom nära stjärnhimlen med en exakt och effektiv kikare Det är 384 000 km till månen och 588 miljoner kilometer till solsystemets gasjätte, Jupiter. Men du kommer överraskande nära med vår kraftfulla Mitilux-kikare. Kikaren har 8 gångers förstoring, och du har faktiskt möjlighet att se Jupiters fyra största månar dansa runt planeten på samma sätt som Galileo Galilei gjorde, som upptäckte månarna år 1610. Du kan också se Merkurius faser – det vill säga hälften av planetens nattsida och dagsida – och kikarens långa ögonavstånd gör det bekvämt att titta på himlafenomen under längre stunder. Kikaren levereras med väska, halsrem och linsskydd. Den väger endast 727 g, vilket är perfekt för magiska kvällsturer under stjärnhimlen.

Du betalar 139 kr inklusive frakt
Ditt pris 139 kr
x2
totalt värde
521 kr

Kraftfull powerbank med Quick Charge

– Ladda din telefon supersnabbt medan du är på språng. Med denna effektiva powerbank får du snabbt ström till din telefon eller surfplatta: Med en laddningskapacitet på 10 000 mAh kan du enkelt ladda flera enheter. Quick Charge 3.0-tekniken laddar din enhet upp till 80 % snabbare än en vanlig adapter. Indikator som visar hur mycket ström du har kvar. Denna funktionella powerbank kan bli din räddning om din telefon, surfplatta eller kamera behöver laddas när du är på språng. Den har många bra egenskaper: max. kapacitet: 10 000 mAh Quick Charge 3.0-teknik kompatibel med USB-C och USB-A belysning mått: 149 x 71 x 15 mm USB-kabel medföljer

Du betalar 108 kr inklusive frakt
Ditt pris 108 kr

Frågor & svar om Illustrerad Vetenskap

Ett urval av de frågor vi fått om Illustrerad Vetenskap och deras premier

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information