Illustrerad Vetenskap tidningsprenumeration med premier

4 premier att välja mellan!

Om Illustrerad Vetenskap

Antal nummer per år: 18 st
Lösnummerpris: 86 kr
Förlag: Bonnier

Illustrerad Vetenskap är full av information som du inte kan hitta någon annanstans, och den täcker världen omkring oss på ett sätt som är både uppenbart och fascinerande. Oavsett om du vill veta hur rymdresor fungerar eller vad som just nu händer med kvantmekaniken har denna tidning svaren! De lättlästa artiklarna, rika illustrationer och tydliga förklaringar gör den till en idealisk tidskrift för alla som är intresserade av vår värld. Dessa illustrerade vetenskapstidskrifter är perfekta både som underhållning och faktamagasin.

Premier med Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap har skapat sig ett namn inom tidningspremier genom att alltid ha haft fina premier för den som tecknar en prenumeration.

Aktuella premier för Illustrerad Vetenskap (mars 2023)

x2
totalt värde
772 kr

Aktivitetsklocka

Bli motiverad att röra på dig mer med en smart aktivitetsklocka, som bl a räknar dina steg och mäter upp din runda. En aktivitetsklocka är perfekt för dig som vill leva mer hälsosamt – och den är närmast magiskt motiverande. När du löpande registrerar dina steg kommer du att uppleva att du kommer att röra på dig mer än du brukar. Den här smarta aktivitetsklockan och tillhörande app har många användbara funktioner.

Du betalar 139 kr inklusive frakt
Ditt pris 139 kr
x2
totalt värde
871 kr

Fleecejacka med windbreaker

Behaglig, flexibel och praktisk fleecejacka med insydd windbreaker som håller dig varm även under de kallaste och mest blåsiga dagarna. Jackan är tillverkad i en kraftig polyester-fleece som väger 270 g/m2, och är dessutom utrustad med ett windbreaker-foder som effektivt skyddar mot vinden. Ryggen på fleecejackan är extra lång, så att du inte riskerar en springa mellan byxor och jacka när du arbetar. Dessutom är jackan utrustad med en hög krage som täcker halsen, samt tättslutande resår vid ärmarna. Fleecen stängs med ett kraftigt dubbelt blixtlås, som utan problem kan användas med arbetshandskarna på.

Du betalar 138 kr inklusive frakt
Ditt pris 138 kr
x2
totalt värde
771 kr

Sonitum trådlös laddare och högtalare

Trådlös laddare till din telefon Bluetooth-högtalare med bra ljud Digital klocka med alarm Njut av din favoritmusik eller en ljudbok med denna smarta trådlösa 3-i-1-högtalare. I högtalaren finns 3 smarta integrerade funktioner. Kraftfull högtalare för att spela ljud från din telefon eller någon annan enhet, helt trådlöst. Du kopplar enkelt din enhet trådlöst via bluetooth.

Du betalar 139 kr inklusive frakt
Ditt pris 139 kr
x2
totalt värde
771 kr

Wi-Fi-inspektionskamera

Sitter det ett getingbo under takpannorna, saknas det en mutter i motorrummet och vad har orsakat stopp i avloppet? Svaren får du med denna nya inspektionskamera. Anslut den nya, smarta inspektionskameran till din mobil, surfplatta eller dator och få knivskarpa bilder direkt på skärmen. Inspektionskameran har ett kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan komma åt överallt. Och med en kabel på hela 3,5 meter kan du nå in i alla skrymslen och vrår.

Du betalar 138 kr inklusive frakt
Ditt pris 138 kr

Frågor & svar om Illustrerad Vetenskap

Ett urval av de frågor vi fått om Illustrerad Vetenskap och deras premier

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)