Scandinavian Living tidningsprenumeration med premier

4 premier att välja mellan!

Om Scandinavian Living

Antal nummer per år: 6 st
Lösnummerpris: 89 kr
Förlag: Bonnier

Denna nya tidning är för dig som älskar inredning och arkitektur och den skandinaviska stilen. Följ med in i inspirerande hem och sug åt dig av inspiration. Du får veta allt om de hetaste inredningstrenderna och får handfasta inredningstips. Massvis med inspiration för dig som gillar att förändra i hemmet – eller kanske för dig som är på väg att flytta eller renovera?

Premier till tidningen Scandinavian Living

Scandinavian Living är en relativt ny tidning och de gör verkligen sitt yttersta för att få in nya prenumeranter med hjälp av fina premier. Så passa på att välja din favoritpremie och prova samtidigt en riktigt bra och inspirerande tidning!

Aktuella premier för Scandinavian Living (maj 2022)

x6
totalt värde
1633 kr

Kay Bojesen-elefant mini

Elefanten kom till världen första gången 1953 och är en del av Kay Bojesens familj med trädjur som både lockar till fantasifull lek och är snygga inredningsdetaljer i hemmet. Den här söta elefanten är det senaste tillskottet i Kay Bojesens elefantfamilj. Kay Bojesen-elefanten är perfekt för designälskaren, men passar också perfekt som inredningsdetalj i hemmet där den sprider liv och glädje i vardagsrummet, barnrummet eller precis där du väljer att sätta den. Kay Bojesen-elefanten är en klassiker och en kär vän som följer med genom hela livet – från barnrummet till älskad designikon i det egna boendet.

Du betalar 448 kr inklusive frakt
Ditt pris 448 kr
x3
totalt värde
932 kr

Kähler Hammershøi-kanna

Den eleganta kannan från Hammershøi-serien är utformad i samma underbara design som resten av Hammershøi-serien med de ikoniska räfflorna och det mjuka formspråket. Serveringskannan kan användas till allt från vatten, saft och andra kalla drycker på varma sommarkvällar, men du kan även använda den till varm choklad eller goda varma soppor när kylan tränger sig på.

Du betalar 198 kr inklusive frakt
Ditt pris 198 kr
x3
totalt värde
866 kr

Trådlösa hörlurar från Nordic

Exklusiva, trådlösa on-ear-hörlurar i snygg design och hög kvalitet, så att du kan njuta av din musik, ljudbok, etc. i lugn och ro. Hörlurarna är bekväma att ha på sig och har en strömlinjeformad, lätt design som sitter bra på huvudet och håller allt brus ute så att ljudupplevelsen blir ett rent nöje.

Du betalar 178 kr inklusive frakt
Ditt pris 178 kr
x3
totalt värde
666 kr

Kähler Hammershøi Spring karamellskål

Denna karamellskål från Kähler är en del av den klassiska Hammershøi-serien, framtagen i samarbete med de danska designerna Hans-Christian Bauer och Rikke Jacobsen. Serien kännetecknas av sina fina, eleganta räfflor som ger keramiken ett helt unikt utseende och passar in i alla hem.

Du betalar 179 kr inklusive frakt
Ditt pris 179 kr

Frågor & svar om Scandinavian Living

Här svarar vi på frågor om tidningen Scandinavian Living prenumerationer med premier

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information