Kay Bojesen Elefant (Mini) som gratis premie

Kay Bojesen med sina klassiska träfigurer finns ibland som premier till tidningar. Danska designern Bojesen är kanske mest känd för sina apor, elefanter, duvor och andra djur i trä. Dessa är tidslösa och har blivit designklassiker. De allra mest populära designades på 50-talet. Apan är från 1951, nallebjörnen 1952 och elefanten 1953.

x6
totalt värde
1633 kr

Kay Bojesen-elefant mini & 6 nr av Scandinavian Living

Elefanten kom till världen första gången 1953 och är en del av Kay Bojesens familj med trädjur som både lockar till fantasifull lek och är snygga inredningsdetaljer i hemmet. Den här söta elefanten är det senaste tillskottet i Kay Bojesens elefantfamilj. Kay Bojesen-elefanten är perfekt för designälskaren, men passar också perfekt som inredningsdetalj i hemmet där den sprider liv och glädje i vardagsrummet, barnrummet eller precis där du väljer att sätta den. Kay Bojesen-elefanten är en klassiker och en kär vän som följer med genom hela livet – från barnrummet till älskad designikon i det egna boendet.

Du betalar 448 kr inklusive frakt
Ditt pris 448 kr

Kay Bojesen mini Elefant premie

Kay Bojesen-elefant

Elefanten kom till världen första gången 1953 och är en del av Kay Bojesens familj med trädjur som både lockar till fantasifull lek och är snygga inredningsdetaljer i hemmet. Den här söta elefanten är det senaste tillskottet i Kay Bojesens elefantfamilj.

  • Kay Bojesen-elefanten är perfekt för designälskaren, men passar också perfekt som inredningsdetalj i hemmet där den sprider liv och glädje i vardagsrummet, barnrummet eller precis där du väljer att sätta den.
  • Kay Bojesen-elefanten är en klassiker och en kär vän som följer med genom hela livet – från barnrummet till älskad designikon i det egna boendet.
  • Nu har du möjlighet att få Kay Bojesen-elefanten i storleken mini som är 9,5 cm hög.
  • Elefanten är tillverkad i obehandlad ek och endast ansvarsfullt producerat trä från FSC®-certifierade odlingar har använts.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information