Sköna Hem tidningsprenumeration med premier

4 premier att välja mellan!

Om sköna hem

Antal nummer per år: 14 st
Lösnummerpris: 85 kr
Förlag: Bonnier

Sköna hem är för dig som älskar inredning och söker inspiration i ditt eget hem. Oavsett om du bor i villa, lägenhet eller radhus kommer Sköna Hem att ge dig massor av inspiration och köpråd för att hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem!

Sköna hem är en prisbelönt svensk tidning som har levererat kvalitetsinnehåll sedan 1979 då det första numret släpptes. Det spelar ingen roll om du bor i en mysig stuga vid havet, ett gammalt gårdshus med röda tegelväggar eller en modern loftlägenhet med högt i tak; det kommer att finnas något i Sköna Hem som resonerar med din personliga stil och ger idéer och tips som passar alla smaker och budgetar.

Premier med Sköna Hem?

Historiskt sett har det ofta varit heminredning eller hudvårdsprodukter; ofta i form av exklusiva tvålar och lotion. Även handdukar, skålar och porslin är förekommande. Värdet på premierna är ofta flera hundra kronor och överstiger ofta hela prenumerationskostnaden.

Aktuella premier för sköna hem (januari 2022)

x5
totalt värde
824 kr

Alvar Aalto Skål

Alvar Aalto skål i ny tappning. Igenkännande är den ikoniska formen som syns på vaser och skålar från kollektionen. I pressat glas tillverkat i Iittala Glasfabrik. Skålen storlek lämpar sig ypperligt för servering av dessert eller snacks. Alvar Aalto Collection, älskade klassiker med tydligt designarv. Alvar Aalto Collection från Iittala står för en tidlös design och en estetik som skänker glädje i vardagen Storlek: Höjd 7,5 cm. Bredd 14,5 cm. Handdisk.
Värde 399 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
865 kr

Rumsdoft, handtvål & handlotion ur serien Sweet Jasmine från Rituals

Sweet Jasmine Parfum D´interiour Rumsdoften Sweet Jasmine är berikad med fruktiga och upplyftande toppnoter av syrlig citrus och bär i kombination med väldoftande blommor som pion och liljekonvalj. Sandelträ berikar doften med en varm, elegant arom. En enda sprayning räcker för att omedelbart fylla rummet med en personlig doft som förhöjer stämningen.
Värde 320 kr.

Rituals Handtvål och Handbalm Sweet Jasmine En exklusiv, flytande handtvål från Floral Private Collection, designad för att förvandla med exklusiva dofter från Orienten. Handtvålen doftar av jasmin med fruktiga och upplyftande toppnoter av syrlig citrus och bär som övergår i en arom av väldoftande blommor som pion och liljekonvalj. Sandelträ berikar doften med en varm, elegant arom. 110 ml och 85 ml. Collection, som är passar lika bra att använda i köket som i badrummet.
Värde 120 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
814 kr

Handtvål & handlotion från Meraki & handdukar

Handtvål och handlotion från Meraki
Ett set som tillsammans är perfekta att ha på handfatet i badrummet, i köket eller tvättstugan. De stilrena och eleganta pumparna innehåller ekologiskt certifierad handtvål och handlotion som passar för daglig användning. Northern Dawn har toner av apelsin, patchouli och cederträ. 275 ml.
Värde 290 kr.

Frottéhandduk NORD Klassiska frottéhanddukar 2-pack
i mjuk bomull i vitt med randig struktur. Material 100% bomull, Storlek 30 x 50 cm med hänkel.
Värde 99 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
865 kr

Rumsdoft, handtvål och handlotion Sweet Jasmine från Rituals

Sweet Jasmine Parfum D´interiour Rumsdoften Sweet Jasmine är berikad med fruktiga och upplyftande toppnoter av syrlig citrus och bär i kombination med väldoftande blommor som pion och liljekonvalj. Sandelträ berikar doften med en varm, elegant arom. En enda sprayning räcker för att omedelbart fylla rummet med en personlig doft som förhöjer stämningen. Värde 320 kr.

Rituals Handtvål och Handbalm Sweet Jasmine En exklusiv, flytande handtvål från Floral Private Collection, designad för att förvandla med exklusiva dofter från Orienten. Handtvålen doftar av jasmin med fruktiga och upplyftande toppnoter av syrlig citrus och bär som övergår i en arom av väldoftande blommor som pion och liljekonvalj. Sandelträ berikar doften med en varm, elegant arom. 110 ml och 85 ml Collection, som är passar lika bra att använda i köket som i badrummet. Värde 120 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

Läs sköna hem och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information