Sköna Hem tidningsprenumeration med premier

1 premier att välja mellan!

Om sköna hem

Antal nummer per år: 14 st
Lösnummerpris: 85 kr
Förlag: Bonnier

Sköna hem är för dig som älskar inredning och söker inspiration i ditt eget hem. Oavsett om du bor i villa, lägenhet eller radhus kommer Sköna Hem att ge dig massor av inspiration och köpråd för att hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem!

Sköna hem är en prisbelönt svensk tidning som har levererat kvalitetsinnehåll sedan 1979 då det första numret släpptes. Det spelar ingen roll om du bor i en mysig stuga vid havet, ett gammalt gårdshus med röda tegelväggar eller en modern loftlägenhet med högt i tak; det kommer att finnas något i Sköna Hem som resonerar med din personliga stil och ger idéer och tips som passar alla smaker och budgetar.

Premier med Sköna Hem?

Historiskt sett har det ofta varit heminredning eller hudvårdsprodukter; ofta i form av exklusiva tvålar och lotion. Även handdukar, skålar och porslin är förekommande. Värdet på premierna är ofta flera hundra kronor och överstiger ofta hela prenumerationskostnaden.

Aktuella premier för sköna hem (mars 2023)

x5
totalt värde
645 kr

Handtvål och handlotion ur serien Jing från Rituals & två handdukar

Två lyxiga frottéhanddukar i grått i klassisk design med 100% bomull. 30 x 50 cm. Värde 99 kr. Denna handtvål från The Ritual of Jing med helig lotus och jujubär är pH-neutral, vilket innebär att den är skonsam mot händerna samtidigt som den rengör på djupet. 300 ml. Värde 110 kr.

Handbalmet från The Ritual of Jing har utvecklats speciellt för att ge näring, mjukgöra och lugna sträva, torra händer. Det är berikat med en varm, blommig arom av helig lotus och jujubär. 175 ml. Värde 110 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

Läs sköna hem och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)