Släkthistoria tidningsprenumeration med premier

5 premier att välja mellan!

Om Släkthistoria

Antal nummer per år: 12 st
Lösnummerpris: 92 kr
Förlag: Allt om Historia AB

Detta är tidningen för dig som älskar att släktforska och är intresserad av släkters historia. Det varvas med intressanta artiklar och intervjuer av släktforskare till handfasta tips till dig som släktforskar. Så släktforskar du med hjälp av ditt DNA och experternas bästa tips! Det finns även en massa med intressanta artiklar om svensk historia – kanske ger det dig ledtrådar i ditt släktforskande?

Premier till tidningen Släkthistoria?

Ibland kan man teckna en prenumeration på Släkthistoria tillsammans med en premie. Typ av premier varierar men just vid detta tillfället kunde man få härliga sängkläder eller fina knivset.

Aktuella premier för Släkthistoria (mars 2023)

x3
totalt värde
675 kr

Retro FM-radio med bluetooth

Genom att kombinera klassisk design med modern teknik har vi tagit fram en retroradio som sprider nostalgi i vardagsrummet, köket, verkstaden eller precis där du vill ha en autentisk ljudupplevelse.

Radion har följande funktioner:
 • FM-radio
 • AM-radio
 • Bluetooth
 • Med andra ord kan du själv bestämma om du vill lyssna på klassisk radio eller på din egen musik via surfplatta eller telefon.

  Du betalar 99 kr inklusive frakt
Ditt pris 99 kr
x3
totalt värde
775 kr

Kähler Hammershøi termoskanna

Den exklusiva termoskannan från Kähler är designad med inspiration från Hammershøis övriga design.

De ikoniska räfflorna och det mjuka designspråket vittnar om en termoskanna som går fantastiskt ihop med resten av Hammershøi-serien.

Termoskannans silkesmatta finish ger termoskannan ett klassiskt utseende och det mjuka handtaget gör den bekväm att hälla ur vid servering.

Du betalar 179 kr inklusive frakt
Ditt pris 179 kr
x2
totalt värde
683 kr

Njord knivset

Här får du ett knivset som är uppkallat efter Njord, den nordiska guden för hav och sjöfart. Setet passar perfekt i det nordiska köket. Handslipad för perfekt skärpa och balans

 • Klassisk nordisk design
 • Knivblad i kvalitetsstål
 • Njord-setet består av två superskarpa knivar som är döpta efter Njords två barn Freja och Frej.
Freja är en hackkniv med en blandlängd på 17 cm – perfekt för att hacka och skiva. Frej är en kockkniv med en bladlängd på 20 cm – perfekt för exakta snitt.

Du betalar 99 kr inklusive frakt
Ditt pris 99 kr
x3
totalt värde
975 kr

Elementum knivset i titan

Skäm bort ditt kök med ett snyggt, nytt knivset för många timmars matlagning. Du får två Santoku-knivar på 30 cm resp. 26 cm – perfekt till kött, fisk och grönsaker. Båda knivbladen är belagda med en kraftfull titanbeläggning som gör att knivarna skär enkelt och exakt. Samtidigt ger titan i kombination med det mörka träskaftet knivarna ett elegant, mattsvart utseende.

Du betalar 79 kr inklusive frakt
Ditt pris 79 kr
x2
totalt värde
483 kr

Ursula-kanna från Kähler

Den tidlösa Ursula-kannan från Kähler blev berömd för sitt subtila och organiska formspråk – och den ikoniska hällpipen. Kannan och dess eleganta utformning passar perfekt in i en modern nordisk inredning och är perfekt för kaffe, mjölk, blommor eller vad du än kan komma på.

 • Tidlös nordisk design
 • Med en elegant grå nyans
 • Rymmer 420 ml.

Du betalar 99 kr inklusive frakt
Ditt pris 99 kr

Frågor & svar om tidningen Släkthistoria

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)