Släkthistoria tidningsprenumeration med premier

1 premier att välja mellan!

Om Släkthistoria

Antal nummer per år: 12 st
Lösnummerpris: 92 kr
Förlag: Allt om Historia AB

Detta är tidningen för dig som älskar att släktforska och är intresserad av släkters historia. Det varvas med intressanta artiklar och intervjuer av släktforskare till handfasta tips till dig som släktforskar. Det finns även en massa med intressanta artiklar om svensk historia – kanske ger det dig ledtrådar i ditt släktforskande?

Premier till tidningen Släkthistoria?

Ibland kan man teckna en prenumeration på Släkthistoria tillsammans med en premie. Typ av premier varierar men just vid detta tillfället kunde man få härliga sängkläder.

Aktuella premier för Släkthistoria (januari 2022)

x2
totalt värde
1083 kr

NORD sängkläder – 2 set i vitt

Klassiska och fina sängkläder i vitt från NORD. Sängkläderna är tillverkade av 100 % mjuk bomull som ger dig en skön sömn.

  • 2 uppsättningar sängkläder med vinge på örngottet
  • OEKO-TEX® 100-certifierade
  • Tvättas i 60°

Du betalar 199 kr inklusive frakt
Ditt pris 199 kr

Frågor & svar om tidningen Släkthistoria

  • Det varierar, men de erbjudanden som vi listar här har sällan någon bindningstid. Det är dock vanligt att de övergår till en tillsvidareprenumeration som du själv måste säga upp.

  • Det brukar normalt ta cirka 2 veckor efter betalning till du får din premie. Ibland hinner du få det första numret av tidningen innan. Premierna skickas nästan alltid i en separat försändelse.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information