Allt i Hemmet tidningsprenumeration med premier

3 premier att välja mellan!

Om Allt i Hemmet

Antal nummer per år: 13 st
Lösnummerpris: 72 kr
Förlag: Bonnier

Tidning Allt i Hemmet är för dig som gillar heminredning. Med en historia på hela 65 år vet man vad man pratar om när man säger att det handlar om “allt i hemmet”. Här finner du härlig inspiration för förnyelse av ditt hem, inredningstips, expert-artiklar och inspirerade artiklar samt inblick i fantastiska svenska drömhem.

Tips på hur du inreder smart och anpassat för just ditt hem, de nya trenderna, så inreder du på en budget och så vidare. Härliga inspirerande “gör det själv”-artiklar ger dig handfasta tips på hur du skapar stilen hemma.

Med tretton nummer varje år håller du dig väl uppdaterad med de senaste trenderna och får hjälp att inreda i takt med att säsongerna varierar.

Premier till tidningen Allt i Hemmet

Det finns nästan alltid flera olika prenumerationer med premier att välja på när det kommer till tidningen Allt i Hemmet. Gemensamt är att det brukar vara inrednings-tema. Det kan till exempel vara härliga sängkläder, keramik från kända tillverkare eller ljusstakar. Genom att utnyttja dessa erbjudanden kan du förutom att spara pengar på tidningen även få härliga produkter mer eller mindre på köpet.

Aktuella premier för Allt i Hemmet (mars 2023)

x5
totalt värde
728 kr

Två rödvinsglas från iittala

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! 45 cl. Värde 368:-.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
698 kr

2 Ostindia Floris-skålar från Rörstrand

Skålar från Rörstrand

Den populära skålen Ostindia Floris från Rörstrand passar perfekt som frukostskål, till desserter eller att servera tilltugg ur. Den djupa skålens unika dekorationen kännetecknas av ett tätt bladverk som utspelar sig över porslinet som en flora. Tål diskmaskin. 30 cl. Värde 169 kr/styck. Totalt värde 338 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
789 kr

Handtvål & doftljus från Vakinme

Vakinme handtvål

Flytande tvål som är framtagen av det organiska varumärket Vakinme och som tillverkas på den svenska västkusten. Tvålen är enbart gjord på milda, ekologiska råvaror och gör dina händer rena, mjuka och väldoftande – helt naturligt. Innehåller varken parabener, PEG-ämnen eller silikoner. Björktuva. 250 ml. Värde 149 kr.

Vakinme doftljus

Victorian sense Tinbox Rosemary & White Ginger - en ljuskopp i metall med lock . Ljuset har en fräsch och distinkt doft av rosmarin och ingefära. Brinntid 12 timmar. Lämna aldrig ett brinnande ljus obevakat. Håll borta från barn och djur. Glaset kan bli varmt, placera ljuset på en lämplig värmetålig yta. Underhåll ljuset och klipp av veken var tredje timme. H: 4.5 cm och Ø: 6 cm. Värde 79 kr.

Handdukar i härlig linneblandning

Två stycken klassiska gråa (greige) handdukar i 51% linne och 49% bomull. Passar perfekt både som kökshandduk och till badrummet. 40 x 60 cm. Värde 199 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

Läs Allt i Hemmet och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Vanliga frågor med svar om tidningen Allt i Hemmet

Vi har förhoppningsvis svaren på frågorna du har om Allt i Hemmet

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)