Allt i Hemmet tidningsprenumeration med premier

3 premier att välja mellan!

Om Allt i Hemmet

Antal nummer per år: 13 st
Lösnummerpris: 72 kr
Förlag: Bonnier

Tidning Allt i Hemmet är för dig som gillar heminredning. Med en historia på hela 65 år vet man vad man pratar om när man säger att det handlar om ”allt i hemmet”. Här finner du härlig inspiration för förnyelse av ditt hem, inredningstips, expert-artiklar och inspirerade artiklar samt inblick i fantastiska svenska drömhem.

Tips på hur du inreder smart och anpassat för just ditt hem, de nya trenderna, så inreder du på en budget och så vidare. Härliga inspirerande ”gör det själv”-artiklar ger dig handfasta tips på hur du skapar stilen hemma.

Med tretton nummer varje år håller du dig väl uppdaterad med de senaste trenderna och får hjälp att inreda i takt med att säsongerna varierar.

Premier till tidningen Allt i Hemmet

Det finns nästan alltid flera olika prenumerationer med premier att välja på när det kommer till tidningen Allt i Hemmet. Gemensamt är att det brukar vara inrednings-tema. Det kan till exempel vara härliga sängkläder, keramik från kända tillverkare eller ljusstakar. Genom att utnyttja dessa erbjudanden kan du förutom att spara pengar på tidningen även få härliga produkter mer eller mindre på köpet.

Aktuella premier för Allt i Hemmet (januari 2022)

x5
totalt värde
738 kr

Ostindia Floris-muggar från Rörstrand

Populära Ostindia Floris Den vackra muggen från Rörstrands serie Ostindia passar perfekt till kaffe eller te. Ostindia Floris är skapad av Caroline Slotte och Anna Lerinder och är en förnyelse av Rörstrands gamla serie Ostindia. Muggens unika dekoration kännetecknas av ett tätt bladverk som utspelar sig över porslinet som en flora. Tål maskindisk. 30 cl. Värde 189 kr/styck. Totalt värde 378 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
717 kr

2 ljusstakar i kermamik från NORD + 2 skruvade ljus från Vio Ljusfabriker

Ljusstakar i keramik Två stycken stilsäkra ljusstakar i glaserad keramik från NORD Stockholm. Ger en mysig känsla på såväl köksbordet som soffbordet. Diameter 10 cm. Höjd 3 cm. Värde 258 kr. Skruvade ljus från Vio Ljusfabriker Två stycken trendiga skruvade ljus från Vio Ljusfabrik tillverkade i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Ljusen tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter. 2-pack. Brinntid ca 9 timmar. Färg salvia. 2.2 x 29 cm. Värde 99 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
1059 kr

Lyxigt bäddset

Lyxigt bäddset Klassiskt bäddset i 4 delar i 100 % bomull med en enkel broderad ram. Två örngott i vit bomull med mått 50x60 cm. Två påslakan i vitt med broderad ram i dimgrönt i mått 150x200 cm. Värde 699 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

Läs Allt i Hemmet och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Vanliga frågor med svar om tidningen Allt i Hemmet

Vi har förhoppningsvis svaren på frågorna du har om Allt i Hemmet

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information