i FORM tidningsprenumeration med premier

8 premier att vÀlja mellan!

Om iForm

Antal nummer per Ă„r: 19 st
Lösnummerpris: 89 kr
Förlag: Bonnier

Tidningen i Form Ă€r för dig som gillar en aktiv livsstil och vill leva sunt. HĂ€r lĂ€r du dig mer om trĂ€ning, mode, kost, utrustning och djupare artiklar om bĂ„de kĂ€ndisar och om lĂ€sarna. Fokuset Ă€r mer pĂ„ en hĂ€lsosam livsstil Ă€n att trĂ€na hĂ„rt pĂ„ gymmet och du finner tips pĂ„ nyttiga (men goda) recept, vitaminer, drycker och annat som gör att du mĂ„r bra. iForm tycker att det psykiska vĂ€lbefinnandet Ă€r minst lika viktigt som det fysiska – sĂ„ detta Ă€r ocksĂ„ Ă€mnen som behandlas.

Stort utbud av premier med iForm

Det finns ofta ett stort urval av premier om du vÀljer att teckna en prenumeration med en sÄdan, det finns nÄgot för alla. Det brukar ha nÄgon form av hÀlso-tema, men kan vara allt frÄn trÀningsklÀder och trÀningsredskap till baktillbehör eller massagepistoler. VÀrdefulla premier samtidigt som du fÄr rabatt pÄ tidningen; kan det bli bÀttre?

Aktuella premier för iForm (januari 2022)

x4
totalt vÀrde
1006 kr

Vinterlöpartights frÄn Active Fit

Varma och funktionella vinterlöpartights frÄn Active Fit KÀnn löparglÀdjen under hela vintern Med vinterlöpartights frÄn Active Fit kommer du aldrig att frysa: HÄller dig varm i alla slags vÀder Har en smart ficka pÄ lÄret som Àr perfekt för telefonen, nycklar eller andra smÄsaker Har en snygg passform med fina reflexmönster

Du betalar 199 kr inklusive frakt
Ditt pris 199 kr
x4
totalt vÀrde
357 kr

Nordic juicepress

Juice Àr nyttigt och gott och med denna juicepress blir det superenkelt att pressa din egen juice av nÀstan vad som helst. Du fÄr ocksÄ bilagan "22 nyttiga juicer" som ger dig inspiration.

Du betalar 199 kr inklusive frakt
Ditt pris 199 kr
x4
totalt vÀrde
1106 kr

Craft topp & tights

KÀnn dig bekvÀm och sÀtt fart pÄ din trÀning Det hÀr funktionella trÀningssetet passar bra till allt frÄn gympass till yoga och löpning, och sitter dÀr det ska oavsett om pulsen ska pressas högt upp eller om du ska varva ner och komma ut i olika stÀllningar och positioner.

Du betalar 198.5 kr inklusive frakt
Ditt pris 198.5 kr
x4
totalt vÀrde
1006 kr

TrÀningspaket

Med det hÀr trÀningspaketet kan du göra ditt eget gym hemma i vardagsrummet. Du fÄr allt du behöver för att uppnÄ stora resultat med din trÀning. Paketet innehÄller tre effektiva redskap och ett trÀningsprogram med uppstramande övningar. Du fÄr: 1. En trÀningsboll + pump: Effektiv nÀr du styrketrÀnar mage, rygg, armar och ben. AnvÀnd den ocksÄ till att trÀna balans, pilates eller som kontorsstol. Pumpen gör det lÀtt att blÄsa upp bollen. 2. Ett trÀningsband: En ny typ av trÀningsband av tyg, som gör att den inte rullar ihop sig eller nyper dig. TrÀningsbandet Àr sÀrskilt bra för uppstramning av lÄr och rumpa. 3. En yogamatta: OvÀrderlig nÀr du gör övningar för rygg och mage pÄ vardagsrumsgolvet.

Du betalar 149 kr + frakt 49.50 kr
Ditt pris 198.5 kr
x4
totalt vÀrde
755 kr

Smoothieblender + RecepthÀfte (digitalt)

Gör goda, nyttiga smoothies – perfekta att ha med sig pĂ„ sprĂ„ng I FORM Ă€lskar smoothies! Med den hĂ€r smoothiemixern Ă€r det enkelt att förvandla frukt och grönsaker till goda, nyttiga drycker som passar till bĂ„de frukost, mellanmĂ„l och dessert. Mixern Ă€r extra smart, eftersom den mixar direkt i bĂ€garen som du sedan kan ta med dig i farten.

Du betalar 149 kr + frakt 49 kr
Ditt pris 198 kr
x3
totalt vÀrde
767 kr

Active Fit shaping tights

Uppstramande tight som ökar trÀningsglÀdjen Gör dig redo för trÀning i ett par bekvÀma tights, som bÄde sitter bra och ser bra ut. Passformen följer och framhÀver kroppens kurvor, medan det flexibla och kraftiga materialet ger stöd och ser till att tightsen inte Àr genomskinliga. De passar perfekt till bÄde gymmet, hemmatrÀningen och yogan.

Du betalar 99 kr + frakt 49.50 kr
Ditt pris 148.5 kr
x4
totalt vÀrde
1056 kr

Bakset med 4 delar

FĂ„ allt du behöver för att baka dina nyttiga favoriter Med I FORMs recept och det smarta baksetet frĂ„n Nordic blir det Ă€nnu enklare att baka dina egna nyttiga favoriter. Baksetet innehĂ„ller: Bakmatta: KnĂ„da, forma eller rulla ut din deg pĂ„ bakmattan och slipp göra rent ditt bord. Bakmattan kan ocksĂ„ anvĂ€ndas i ugnen, sĂ„ du sparar in pĂ„ bakplĂ„tspapper Kavel: Kavla din deg enkelt. AnvĂ€nd en av de tre avstĂ„ndsringarna och fĂ„ en jĂ€mn och exakt tjocklek pĂ„ din deg Muffinsform: Baka 12 nyttiga muffins – formen hĂ„ller smeten pĂ„ plats och ger snygga, jĂ€mna muffins Degskrapa: Skrapa enkelt ur all deg ur din bunke eller anvĂ€nd skrapa för att dela din deg Hela setet tĂ„l diskmaskin, sĂ„ det Ă€r enkelt att rengöra och du kan anvĂ€nda det igen och igen.

Du betalar 198.50 kr inklusive frakt
Ditt pris 198.5 kr
x3
totalt vÀrde
616 kr

Digital BlodtrycksmÀtare

MĂ€t enkelt ditt blodtryck hemifrĂ„n – och upptĂ€ck sjukdomar i tid Ett högt blodtrycks mĂ€rks inte – det mĂ„ste mĂ€tas Du fĂ„r mer exakta mĂ€tningar i lugn och ro dĂ€rhemma Du kan mĂ€ta sĂ„ ofta du vill och hĂ„lla koll pĂ„ blodtrycket över tid

Du betalar 148.5 kr inklusive frakt
Ditt pris 148.5 kr

LÀs iForm och över 50 andra magasin digitalt i en mÄnad för 0 kr

  • ObegrĂ€nsad tillgĂ„ng till över 50 av Sveriges populĂ€raste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - sĂ€g upp nĂ€r du vill, Ă€ven under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY pĂ„ upp till 5 enheter
  • VĂ€lj om du vill lyssna, lĂ€sa online eller offline
  • LĂ€s pĂ„ mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

FrÄgor och svar om tidningen iForm

HÀr försöker vi besvara de mest stÀllda frÄgorna angÄende tidningen iForm och de premier som de erbjuder

Kakor hjĂ€lper oss att leverera vĂ„ra tjĂ€nster. Genom att anvĂ€nda vĂ„ra tjĂ€nster godkĂ€nner du vĂ„r anvĂ€ndning av cookies. Mer information