Populär Historia tidningsprenumeration med premier

2 premier att välja mellan!

Om Populär Historia

Antal nummer per år: 14 st
Lösnummerpris: 91.50 kr
Förlag: Allt om Historia AB

För dig som inte kan få nog av svensk historia. Lär dig mer på ett spännande och roligt sätt med tidningen Populär Historia.

Aktuella premier för Populär Historia (januari 2023)

x3
totalt värde
673.5 kr

Retro FM-radio med bluetooth

Genom att kombinera klassisk design med modern teknik har vi tagit fram en retroradio som sprider nostalgi i vardagsrummet, köket, verkstaden eller precis där du vill ha en autentisk ljudupplevelse. Radion har följande funktioner: ● FM-radio ● AM-radio ● Bluetooth Med andra ord kan du själv bestämma om du vill lyssna på klassisk radio eller på din egen musik via surfplatta eller telefon.

Du betalar 99 kr inklusive frakt
Ditt pris 99 kr
x3
totalt värde
623.5 kr

Ångtvätt

Nu är det slut med slitgörat och att använda rengöringsmedel som repar. Den kraftfulla ångtvätten rengör snabbt och effektivt med varm ånga. Ångtvätten är genialisk när du ska rengöra grillgallret, tvätta trädgårdsdynorna eller bilsätena, tvätta fönsterna eller bara städa där det är svårt att komma åt. Ångan skjuts ut ur ångtvätten med ett arbetstryck på upp till 3,5 bar och en temperatur på nära 100 grader. Det rengör snabbt och effektivt, och det helt utan att använda rengöringsmedel. Den varma ångan tar utan problem bort fett och smuts, och lämnar efter sig ett imponerande resultat.

Du betalar 79 kr inklusive frakt
Ditt pris 79 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)