Solskydd som premie till tidningsprenumeration

Då och då finns det fina erbjudanden där olika typer av solskyddskrämer och solprodukter ingår. Då detta är något som behövs varje år och brukar vara relativt dyra i inköp så kan du göra ett riktigt fynd om du hittar en tidningsprenumeration där du får dessa dyrbara krämer som en premie (på köpet!).

Prenumerationer med solskydd/solkräm som premier

Här har vi samlat tidningsprenumerationer där det ingår någon form av solskydd som premie/premier.

x4
totalt värde
793 kr

Solskydd från Oriflame, solkräm + gel & 4 nr av mama

Lotion Body + Face SPF 30 High: Multiskyddande solkräm med avancerad Multi-Rays Technology med bredspektrums-UV-filter, hög SPF och vitamin E. Skyddar huden mot solens skadliga strålar och luftföroreningar. En kraftfull blandning av nordiska ingredienser med hjortron och bomull berikar huden med antioxidanter, motverkar oxidativ stress, håller huden mjuk och skyddar mot uttorkning.

After Sun Jelly Body + Face: Lugnande gel som omedelbart svalkar solbränd hud. Unik Cool’n Soothe-textur som är berikad med glaciärvatten och återfuktande hjortronextrakt som hjälper till att ge en varaktig känsla av kyla på upp till -2 grader. Lämnar huden intensivt återfuktad med en behaglig, sval fräschhet. Absorberas snabbt. Dermatologiskt testad.

För Oriflame är skönhet en livsstil – att vara hälsosam, njuta av vacker hy, att uttrycka sig själv och ha roligt tillsammans. Samtidigt vill de ta fram produkter som är säkra, pålitliga och resultatinriktade. Denna filosofi är det som vägleder deras produktutveckling, att skapa produkter som du kan lita på. Värde 517 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 79 kr
Ditt pris 278 kr

Förutom att du sparar pengar på tidningsprenumerationen så får du värdefulla solskyddsprodukter på köpet! De flesta prenumerationer övergår i en tillsvidareprenumeration (utan bindningstid), så vill du inte ha fler nummer efter din tidsbestämds prenumeration kan du bara säga upp din prenumeration. Kanske finns det en annan tidning du vill prova på efteråt (och inkassera nya premier?). 🙂

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)