Premier från Iittala

Iittala; det populära designmärket från Finland tillverkar det mesta inom främst glas och porslin. Ibland kan du ha turen att hitta fina tidningspremier från just Iittala. Inte sällan går det att hitta de populära vinglasen från Iittala-serien Essence.

Populära varumärken från Iittala

Några av de mest kände varumärkena från Iittala som vi också har hittat som premier är vinglasen i serien Essence. Stiliga vinglas på hög fot som finns både i vit- och rödvinsutförande.
Alvar Aaltos vaser i olika former har förvånande nog ibland varit en premie; vaser som oftast är väldigt dyra i butik.

x6
totalt värde
1209 kr

4 st Iittala Essence rödvinsglas & 6 nr av Sköna Hem

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! 45 cl.

Du betalar 299 kr + frakt 99 kr
Ditt pris 398 kr
x5
totalt värde
824 kr

Alvar Aalto Skål & 5 nr av Sköna Hem

Alvar Aalto skål i ny tappning. Igenkännande är den ikoniska formen som syns på vaser och skålar från kollektionen. I pressat glas tillverkat i Iittala Glasfabrik. Skålen storlek lämpar sig ypperligt för servering av dessert eller snacks. Alvar Aalto Collection, älskade klassiker med tydligt designarv. Alvar Aalto Collection från Iittala står för en tidlös design och en estetik som skänker glädje i vardagen Storlek: Höjd 7,5 cm. Bredd 14,5 cm. Handdisk.
Värde 399 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x6
totalt värde
1191 kr

4 st rödvinglas från iittala & 6 nr av Lantliv

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! 45 cl. Värde 699:-.

Du betalar 299 kr + frakt 99 kr
Ditt pris 398 kr
x7
totalt värde
1182 kr

4 st Essence rödvinsglas från Iittala & 7 nr av Allt om Mat

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! Värde 699 kr.

Du betalar 299 kr + frakt 99 kr
Ditt pris 398 kr
x5
totalt värde
728 kr

Två rödvinsglas från iittala & 5 nr av Allt i Hemmet

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! 45 cl. Värde 368:-.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information