Premier från Rörstrand

Tidningarna lockar nya prenumeranter med allt finare premier. Premier från kända varumärken som till exempel Rörstrand är och har varit mycket populära, just nu finns det flera fina erbjudanden att ta del av. Genom att utnyttja dessa erbjudanden får du inte bara ett väldigt bra pris på en bra tidning; du får ofta också premien från Rörstrand på köpet helt utan extra kostnad. Premievärdet varierar men är ofta flera hundra kronor.

Några av de populära varumärken från Rörstrand som finns eller har funnits tillgängliga är Swedish Grace, Ostindia Floris, Eden och Mon Amie. Vilka som finns just nu varierar och antalet som finns innan erbjudandet tar slut är ofta tidsbegränsat.

Vi har sammanställt alla prenumerationserbjudande med Rörstrands-porslin för att du snabbt och smidigt ska kunna göra en riktigt bra deal.

Dessa erbjudanden med premier från Rörstrand är aktiva just nu (januari 2023).

x5
totalt värde
928 kr

2 st Ostindiaskålar från Rörstrand & 5 nr av Gård & Torp

Ostindia skålar från Rörstrand
Idag finns det ostindiska porslineti både stugor och slott över helaSverige. Den klassiska dekoren har motstått tidens tand och modetssvängningar. En slitstark succésom även kommer att uppskattas av generationer efter oss. Material: Fältspatporslin, 50 cl. Tål maskindisk. Totalt värde 518:-.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
847 kr

2 skålar från Swedish Grace & två handdukar & 5 nr av Gård & Torp

Två stycken midnattsblå skålar ur serien Swedish Grace från Rörstrand. Perfekt till frukost eller till snacks! Volym 30 cl. Tål maskindisk. Värde 238 kr.

Handdukar i linneblandning Två stycken klassiska beige handdukar i 50% linne och 50% bomull. 40 x 60 cm. Värde 199 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
698 kr

2 Ostindia Floris-skålar från Rörstrand & 5 nr av Allt i Hemmet

Skålar från Rörstrand

Den populära skålen Ostindia Floris från Rörstrand passar perfekt som frukostskål, till desserter eller att servera tilltugg ur. Den djupa skålens unika dekorationen kännetecknas av ett tätt bladverk som utspelar sig över porslinet som en flora. Tål diskmaskin. 30 cl. Värde 169 kr/styck. Totalt värde 338 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

När får jag min Rörstrand-premie?

Det varierar mellan erbjudanden, men räkna med att det tar ett par 2, 3 veckor. Ofta hinner du få ett nummer av tidningen innan premien kommer via posten.

Vilka tidningar ger bort Rörstrand-porslin som premie?

Det varierar men oftast har de någon anknytning till hus, hem eller inredning.

Vilka produkter från Rörstrands finns som premier?

Vi har under den senaste tiden hittat följande populära Rörstrand-serier:

Swedish Grace

Här har vi bland annat sett att Swedish Grace i form av skålar (ofta i par) i den klassiska mörkblå färgen eller serien Winter som premier till tidningen Allt om Mat.

Ostindia Floris

Läckra muggar i Ostindia Floris-serien har ett flertal olika tidningar erbjudit som premie. Vi har även sett skålar i samma serie. Vi har sett dessa som premier till tidningen Allt i Hemmet och Allt om Mat.

Mon Amie

Vi har sett den lilla kannan från Mon Amie som premie till Gård & Torp , perfekt till kaffemjölken eller såsen, dessutom väldigt snygg!

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)