Allt om Trädgård FIXA tidningsprenumeration med premier

4 premier att välja mellan!

Om Allt om Trädgård FIXA

Antal nummer per år: 4 st
Lösnummerpris: 75 kr
Förlag: Bonnier

Tidningen FIXA kommer ut en gång per årstid och är fullmatad med tips på hur du skapar en härlig trädgård. Här finns det tips på allt från att plantera blommor till att bygga härliga uteplatser. En bra blandning av reportage, tips och guider för att din trädgård ska bli precis så mysig som du vill ha den.

Denna tidning är en så kallad ”spin-off” från populära Allt om Trädgård. Med fyra nummer per år har man nischat sig mot att se trädgården som ett ”rum” att inreda och sköta om.

Premier till tidningen FIXA

För dig som funderar på att teckna en prenumeration på tidningen FIXA (Allt om Trädgård) kan det vara värt att spana in aktuella premie-erbjudanden. Inte sällan finns det fina premier att välja mellan och förutom att spara pengar på tidningen så får du en värdefull premie på köpet – helt utan extra kostnad. Exempel på premier kan vara krukor, handdukar, förvaringsburkar eller till och med hudvårdsprodukter.

Aktuella premier för Allt om Trädgård FIXA (januari 2022)

x4
totalt värde
628 kr

Glaserad terrakottakruka i keramik & två somriga kökshanddukar

En vacker kruka i terrakotta med glaserad yta och tillhörande fat i guldlaserad keramik. Passar perfekt för mindre växter eller örter. Storlek: 9 cm i diameter, höjd 10 cm. Värde 229kr. Två kökshanddukar. Kökshanddukar är trevligt att byta ut efter säsong. Dessa två somriga kökshanddukar hjälper till att skapa den härliga, somriga känslan i köket. 100% bomull, storlek 50 x 60cm.Värde 99 kr.

Du betalar 169 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 228 kr
x4
totalt värde
575 kr

2 burkar från Nadja Wedin

Två fina burkar i design av Nadja Wedin. Burkar i plåt med Nadja Wedins vackra mönster Wagtail. Den stora burken har höjden 12 cm och bredden 9,5 cm och den lilla mäter h 8,5 cm respektive 7 cm.

Du betalar 169 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 228 kr
x4
totalt värde
579 kr

Skål Eden & handdukar

2 st våfflade handdukar 2 snygga våfflade handdukar i färgen rosa. Perfekt som både kökshandduk eller som gästhandduk. Storlek: 50 x 30 cm material: 100% bomull. Värde 100 kr. Skål Eden från Rörstrand. En skål som pryder bordet och passar fint att servera i. Skålen designades av Sigrid Richter på 1960-talet och är del i en av Rörstrands mest älskade serviser. Eden 60 cl, bredd 16,8 cm, höjd 5,9 cm. Värde 179 kr.

Du betalar 169 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 228 kr
x4
totalt värde
557 kr

2 produkter från Weleda & handdukar

Handkräm - Lyxig ekologisk handkräm som reparerar och gör torra händer smidiga igen med mjukgörande och skyddande nattljusolja och sheasmör. 50 ml. Värde 79 kr. Duschkräm - Ljuvligt återfuktande ekologisk duschkräm med vårdande nattljusolja och macadamianötsolja. Den milda formulan rengör med socker- och kokostensider och doftar underbart av äkta eteriska oljor från magnolia, kardemumma och sandelträ. 200 ml. Värde 79 kr. Frottéhandduk 2-pack, Roströd, 30x50cm, 100% Bomull, bubblig frotté, 500gsm Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Värde 99 kr.

Du betalar 169 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 228 kr

Läs Allt om Trädgård FIXA och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Frågor & svar om tidningen FIXA

Vanliga frågor med svar om tidningen, prenumeration och premier.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information