Tara tidningsprenumeration med premier

1 premier att välja mellan!

Om Tara

Antal nummer per år: 14 st
Lösnummerpris: 65 kr
Förlag: Bonnier

Tara riktar sig till kvinnor mitt i livet runt 40-60 år. Här finns allt inom mode, skönhet men också om relationer, familjeliv och personlig utveckling. Se Tara sin din coach till både stilen och ditt välmående. Har du kanske klarat av småbarnsåren? Hitta tillbaka till ditt nya liv med Tara! Tara skriver om nya trender, stilar och smarta tips. Intressanta reportage med smarta personer.

Premier med Tara

Premier till prenumeration på Tara varierar, men det är ofta inriktad på skönhetsprodukter. Här sammanställer vi aktuella premieerbjudanden så du snabbt och enkelt kan välja den premie som passar just dig allra bäst.

Aktuella premier för Tara (januari 2022)

x5
totalt värde
832 kr

Avkopplande hudvård IDUN Minerals by Agneta Sjödin

IDUN Minerals har utvecklat tre hudvårdsprodukter i ett nära samarbete med TV-profilen och författaren Agneta Sjödin. Produkterna är utvecklade och tillverkade i Sverige och förpackningarna är av hållbar PE-plast med en design som är inspirerad av mötet mellan hav och sand. Hudvårdsprodukterna är en inbjudan till att ta hand om sig själv lite extra och ge kroppen och sinnet en chans att koppla av.

IDUN Minerals by Agneta Multi Balm En rik multifunktionell omvänd emulsion, där majoriteten av formulan är baserad på oljor och vatten står för en mindre del. Detta ger huden en långvarig fukt och vårdande ingredienser så som Vitamin E, Sheasmör, Niacinamide och Hyaluronsyran ser till att återfukta, skydda och reparera huden. 50 ml. Värde 179 kr.

IDUN Minerals by Agneta Face Serum Gel En 2-i-1 vattenbaserat serum och ansiktsgel som återfuktar, friskar upp och jämnar ut huden. Lättviktsformulan absorberas snabbt och ger huden fukt och lyster. 50 ml. Värde 179 kr.

IDUN Minerals by Agneta Body Creme En rikt återfuktande hudkräm, berikad med flertalet oljor och sheasmör för en lyxig och djupt fuktgivande känsla på huden. Kroppskrämen ger näring, stärker fuktbarriären och ökar hudens elasticitet med hjälp av de vårdande ingredienserna med nordiskt ursprung. 200 ml. Värde 149 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

Läs Tara och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Frågor & svar om tidningen Tara

  • Villkoren kan variera, men allra oftast är det ingen bindningstid utöver den avtalade prenumerationstiden. Prenumerationen brukar dock inte avslutas automatiskt utan övergår till en tillsvidareprenumeration nummer för nummer (denna har dock ingen bindningstid).

  • Det kan variera men det är oftast skönhetsprodukter, som till exempel hudvård eller hårvård.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information