PC-tidningen tidningsprenumeration med premier

4 premier att välja mellan!

Om PC-tidningen

Antal nummer per år: 19 st
Lösnummerpris: 93.50 kr
Förlag: Bonnier

Aktuella premier för PC-tidningen (mars 2023)

x2
totalt värde
736 kr

Webbkamera med inbyggd LED-belysning

u kan du förbättra videokvaliteten när du har distansmöten eller pratar med familj och vänner via Messenger, Skype, Meet eller andra populära videosamtalstjänster. Den här webbkameran har hög upplösning på 1 920 x 1 080 pixlar och inbyggt autofokus – så att du får knivskarp bild. Du kan antingen använda den till din stationära dator, som inte redan har en webbkamera, eller som en uppgradering av bildkvaliteten på din bärbara dator med inbyggd kamera. Till skillnad från praktiskt taget alla andra webbkameror på marknaden har den här kameran också en LED-ljusring som kan ställas in i tre olika ljusstyrkor. Funktionen innebär att bilden blir tydlig oavsett belysningen i rummet.

Du betalar 19 kr inklusive frakt
Ditt pris 19 kr
x2
totalt värde
786 kr

WiFi-smartkamera för utomhusbruk

Håll koll på huset med denna intelligenta IP 65-utomhuskamera, som du enkelt styr från din smartphone.

Du betalar 149 kr inklusive frakt
Ditt pris 149 kr
x2
totalt värde
786 kr

Bluetooth-klockradio med trådlös laddning

  • Trådlös laddare till din telefon
  • Bluetooth-högtalare med bra ljud
  • Digital klocka med alarm

Denna smarta klockradio är ett måste eftersom den har massor av funktioner: Förutom att lyssna på radio kan du även spela din egen favoritmusik eller lyssna på en bra ljudbok, eftersom du kan koppla din telefon via Bluetooth.
Trådlös laddning som kan användas till telefoner och enheter som stödjer Qi

Du betalar 149 kr inklusive frakt
Ditt pris 149 kr
x2
totalt värde
786 kr

Robust multikamera

Oavsett om du cyklar i skogen, tar en löprunda i staden, klättrar i berg eller dyker under vattnet är FOQUS PROX11 redo att föreviga dina största upplevelser.

Denna smarta actionkamera väger endast 46 gram och har en 5-megapixelssensor som kan filma knivskarpa videor i 1080p Full HD med 30 fps (frames per second). Den breda linsen med 140-graders vidvinkel ser till att videon speglar samma saker som du upplever.

Det vattentäta skyddshöljet ger dig möjligheten att få unika videor under vattnet ända ner till 30 meter och håller allt smuts och damm borta så att du får härliga videor och bilder med dig hem, även under de mest extrema förhållandena. I paketet ingår massor av extrautrustning och monteringsfästen till cykel och hjälm.

Du betalar 149 kr inklusive frakt
Ditt pris 149 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)