PC-tidningen tidningsprenumeration med premier

4 premier att välja mellan!

Om PC-tidningen

Antal nummer per år: 19 st
Lösnummerpris: 93.50 kr
Förlag: Bonnier

Aktuella premier för PC-tidningen (januari 2022)

x2
totalt värde
786 kr

Bluetooth-klockradio med trådlös laddning

  • Trådlös laddare till din telefon
  • Bluetooth-högtalare med bra ljud
  • Digital klocka med alarm

Denna smarta klockradio är ett måste eftersom den har massor av funktioner: Förutom att lyssna på radio kan du även spela din egen favoritmusik eller lyssna på en bra ljudbok, eftersom du kan koppla din telefon via Bluetooth.
Trådlös laddning som kan användas till telefoner och enheter som stödjer Qi

Du betalar 149 kr inklusive frakt
Ditt pris 149 kr
x2
totalt värde
786 kr

Robust multikamera

Oavsett om du cyklar i skogen, tar en löprunda i staden, klättrar i berg eller dyker under vattnet är FOQUS PROX11 redo att föreviga dina största upplevelser.

Denna smarta actionkamera väger endast 46 gram och har en 5-megapixelssensor som kan filma knivskarpa videor i 1080p Full HD med 30 fps (frames per second). Den breda linsen med 140-graders vidvinkel ser till att videon speglar samma saker som du upplever.

Det vattentäta skyddshöljet ger dig möjligheten att få unika videor under vattnet ända ner till 30 meter och håller allt smuts och damm borta så att du får härliga videor och bilder med dig hem, även under de mest extrema förhållandena. I paketet ingår massor av extrautrustning och monteringsfästen till cykel och hjälm.

Du betalar 149 kr inklusive frakt
Ditt pris 149 kr
x2
totalt värde
486 kr

Bluetooth-tangentbord

Har du också tröttnat på att skriva långa meddelanden på din smarttelefons eller surfplattas små tangenter? Nu kan du äntligen skriva lika bekvämt på mobilen som du skriver på datorn.

Det praktiska Bluetooth-tangentbordet har en storlek som gör att det ryms i väskan tillsammans med din surfplatta och det har samma sorts tangenter som din bärbara dator. Bluetooth-tangentbordet väger endast 350 gram och ovanför tangenterna finns det en smart fördjupning där du kan ställa din telefon eller surfplatta lodrätt medan du skriver.

Tack vare Bluetooth-teknologin ansluts tangentbordet trådlöst till alla moderna surfplattor, smarttelefoner och datorer, och det finns naturligtvis nordiska tecken. Tangentbordet laddas via Usb.

Du betalar 149 kr inklusive frakt
Ditt pris 149 kr
x2
totalt värde
836 kr

Bluetooth gimbalstabilisator

Smart gimbalstabilisator till mobiltelefonen

  • den inbyggda motorn styr stabiliseringen och kompenserar för skakningar på både lodräta och vågräta axlar medan du är i rörelse
  • filmar snygga videor helt utan skakningar
  • kan fjärrstyras via Bluetooth
  • fungerar även som stativ till bilder och videor
  • enkel att ta med på utflykten.

Nu är det äntligen slut på skakiga och oskarpa bilder och videor som är gjorda med telefonen. Lösningen är den här smarta gimbalstabilisatorn som är perfekt för att hålla din smartphone stabil när du filmar. Du får snygga videor med svepande rörelser, helt utan skakningar.

Du betalar 168 kr inklusive frakt
Ditt pris 168 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information