mama tidningsprenumeration med premier

2 premier att välja mellan!

Om mama

Antal nummer per år: 6 st
Lösnummerpris: 69 kr
Förlag: Bonnier

Tidningen Mama; för dig som behöver en paus från vardagsmamman och läsa roliga och intressanta artiklar, tips om mammalivet och mode- och skönhetsreportage. Passar dig som är småbarnsmamma eller kanske dig som just nu är gravid. Inspirerande läsning och fängslande artiklar och massor med tips! “Mama” vet att familjelivet både kan vara både upp- och nedförsbackar och är din kompis med goda råd.

Premier till tidningen Mama

Ofta erbjuds premier med barn-tema, men det kan också vara skönhetsprodukter som passar dig som mamma. Ibland kan det också vara heminredningsdetaljer som till exempel passar i ett barnrum. Välj den premie som tilltalar dig bäst!

Aktuella premier för mama (september 2023)

x4
totalt värde
775 kr

Väggdekoration till barnrummet + boken Barnpsykologen svarar

Härlig väggdekoration i form av en ballong från ByOn. Perfekt för att pynta väggen i barnrummet! Färg: Vit eller Dusty Red - du väljer färg! Storlek: 13x13x17 cm. Material: Polyresin. Värde 199 kr.

Fråga barnpsykologen: 142 frågor och svar om att vara förälder - boken baserad på frågor till den omtyckta barnpsykologen Malin Bergström. Till fråga barnpsykologen skriver oroliga föräldrar om allt från sömnproblem och trots till svåra föräldrar känslor som utmattning, depression och ångest. Malin Bergströms svar är konkreta samtidigt som de väcker insikt och förståelse. Boken innehåller över 100 utvalda läsarfrågor med Malin Bergströms svar. Värde 300 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 79 kr
Ditt pris 278 kr
x4
totalt värde
793 kr

Solskydd från Oriflame, solkräm + gel

Lotion Body + Face SPF 30 High: Multiskyddande solkräm med avancerad Multi-Rays Technology med bredspektrums-UV-filter, hög SPF och vitamin E. Skyddar huden mot solens skadliga strålar och luftföroreningar. En kraftfull blandning av nordiska ingredienser med hjortron och bomull berikar huden med antioxidanter, motverkar oxidativ stress, håller huden mjuk och skyddar mot uttorkning.

After Sun Jelly Body + Face: Lugnande gel som omedelbart svalkar solbränd hud. Unik Cool’n Soothe-textur som är berikad med glaciärvatten och återfuktande hjortronextrakt som hjälper till att ge en varaktig känsla av kyla på upp till -2 grader. Lämnar huden intensivt återfuktad med en behaglig, sval fräschhet. Absorberas snabbt. Dermatologiskt testad.

För Oriflame är skönhet en livsstil – att vara hälsosam, njuta av vacker hy, att uttrycka sig själv och ha roligt tillsammans. Samtidigt vill de ta fram produkter som är säkra, pålitliga och resultatinriktade. Denna filosofi är det som vägleder deras produktutveckling, att skapa produkter som du kan lita på. Värde 517 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 79 kr
Ditt pris 278 kr

Läs mama och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Frågor & svar om tidningen Mama

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)