Digital FOTO tidningsprenumeration med premier

1 premier att välja mellan!

Om Digital FOTO

Antal nummer per år: 19 st
Lösnummerpris: 93.50 kr
Förlag: Bonnier

Den digitala fototidningen från Bonniers. Den har funnits sedan 2003 och varvar intressanta intervjuer (med kända och duktiga fotografer) med artiklar som hjälper dig att bli en bättre digital fotograf. Förutom fototeknik så varvar man med tips och trix och guider när det gäller bildbehandling.

Premier med tidningen Digital FOTO

Ibland finns det flera olika premier att välja mellan när det kommer till prenumerationer på tidningen Digital FOTO. Det är oftast inom kamera-teknik-segementet och några exempel på tidigare (och aktuella) premier är till exempel fotolampor, ljustält för produktfoto, kikare, powerbank med mera.

Aktuella premier för Digital FOTO (januari 2022)

x2
totalt värde
686 kr

Ljustält

Med det här bärbara ljustältet får du en smart fotostudio som du kan ta med dig överallt. Ljustältet är perfekt till många saker som makro, blommor, insekter, mindre husdjur, mat eller för fotografering av saker som du vill sälja på nätet. Ljustältet gör att dina bilder ser professionella ut eftersom de får en enhetlig bakgrund. De inbyggda LED-lamporna lyser upp dina motiv perfekt varje gång utan bländning, skuggor och reflektioner.

Ljustältets LED-lampor har tre olika färgtemperaturer (varm, kall och neutral) samt tio ljusstyrkor. Du kan snabbt och enkelt välja dina favoritinställningar med den medföljande fjärrkontrollen. Du får därmed de perfekta förhållandena och det bästa ljuset i dina bilder. Det medföljer även en svart bakgrund så att du kan ge dina bilder ett speciellt och exklusivt uttryck.

Du betalar 149 kr inklusive frakt
Ditt pris 149 kr

Frågor & svar om Digital FOTO för alla.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information