Digital FOTO tidningsprenumeration med premier

2 premier att välja mellan!

Om Digital FOTO

Antal nummer per år: 19 st
Lösnummerpris: 93.50 kr
Förlag: Bonnier

Den digitala fototidningen från Bonniers. Den har funnits sedan 2003 och varvar intressanta intervjuer (med kända och duktiga fotografer) med artiklar som hjälper dig att bli en bättre digital fotograf. Förutom fototeknik så varvar man med tips och trix och guider när det gäller bildbehandling.

Premier med tidningen Digital FOTO

Ibland finns det flera olika premier att välja mellan när det kommer till prenumerationer på tidningen Digital FOTO. Det är oftast inom kamera-teknik-segementet och några exempel på tidigare (och aktuella) premier är till exempel fotolampor, ljustält för produktfoto, kikare, powerbank med mera.

Aktuella premier för Digital FOTO (juni 2022)

x2
totalt värde
536 kr

Axelväska

Den här kompakta och flexibla axelväskan är perfekt till både kamerautrustning och annat du behöver ha med på språng. Väskan är utrustad med smarta justerbara fack där du kan placera saker efter dina behov, såsom kamera och objektiv. Facken kan även tas bort om du vill använda väskan till sportaktiviteter eller bara på en tur i staden. Axelväskan kan öppnas både uppifrån och från sidan när du har den på dig för enklare tillgång till dina saker – och den rymmer 15 liter. Blixtlåset kan tjuvsäkras med en smart inbyggd funktion.

Det finns två extra säkra fickor i väskan till dina nycklar, minneskort m.m. Smarta nätfickor på utsidan ger dig möjlighet att ta med både vattenflaska och paraply. Axelremmen är vadderad och justerbar.

Du betalar 184 kr inklusive frakt
Ditt pris 184 kr
x2
totalt värde
586 kr

8-i-1-adapter

Din dator har säkert ont om både usb-uttag och andra portar. Därför har vi utvecklat Digital FOTOs 8-i-1-adapter. Nu slipper du sakna usb-portar, kortläsare och andra uttag – här får du hela åtta extra portar som du enkelt ansluter direkt till din PC eller Mac.

Digital FOTOs 8-i-1-adapter ansluts till datorn på bara en sekund via en usb-C-port eller en traditionell usb-port.

Vi har också gjort att det går enkelt och snabbt att överföra bilder och videor från kameran till datorn – inbyggt i adaptern finns nämligen smarta kortläsare för både SD- och MicroSD-kort.

Om du även vill ha snabbare internet fixar Digital FOTOs 8-i-1-adapter det också – du kan nämligen ansluta din dator till ett trådbundet nätverk via det integrerade uttaget.

Du kan också ansluta en extern skärm till din bärbara dator tack vare HDMI-utgången eller det extra usb-uttaget som också finns i adaptern.

Du betalar 148 kr inklusive frakt
Ditt pris 148 kr

Frågor & svar om Digital FOTO för alla.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)