Allt om Trädgård tidningsprenumeration med premier

2 premier att välja mellan!

Om Allt om Trädgård

Antal nummer per år: 16 st
Lösnummerpris: 65 kr
Förlag: Bonnier

Detta är tidningen för dig som älskar och bryr dig om din trädgård. Den har funnits sedan 1993 och har sedan dess varit den marknadsledande tidningen inom nischen. Förutom en mängd praktiska råd för säsongen finner du här en massa med inspiration, reportage med drömträdgårdar och mycket mer för att få igång din fantasi och motivation. Med tidningen All tom Trädgård vid din sida kommer du kunna ta nästa kliv med din trädgård.

Premier till Allt om Trädgård

Allt om Trädgård har genom tiderna erbjudit premier o form av olika trädgårdstillbehör eller trädgårdsverktyg. Exempelvis sekatörer, multisaxar, trädgårdshandskar och liknande. Premierna varierar med tiden och det kan vara värt att jämföra aktuella premier så du kan hitta något som passar just dig; då det ofta finns flera att välja mellan.

Aktuella premier för Allt om Trädgård (januari 2022)

x6
totalt värde
688 kr

Sekatör från Nelson Garden & multisax från Karlstad Redskap

Greppvänlig sekatör med parerstång i snygg retrodesign. Idealisk till små, upprepade klipp. Utmärkt modell för lite mindre händer. Längd 15,5 cm.
Värde 149 kr.

Praktisk multisax av hög kvalité som klipper allt från blommor till ståltråd. En klar favorit i både trädgården och i köket.
Värde 149 kr.

Du betalar 159 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 218 kr
x6
totalt värde
609 kr

Sekatör från Fiskars & trädgårdshanskar Rose

Trädgårdshandskar från TEGERA med en vattenavvisande innerhand och en ventilerad ovanhand, för allroundarbeten Mjuka och hållbara naturliga gummibelagda handskar för trädgårdsarbete. Handskarna på den elastiska remmen passar bra och finger känslan är utmärkt. Val mellan small och medium.
Värde 40 kr.
Sekatör från Fiskars. Sekatör med sidoskär Sekatören är utrustad med sidoskär och ger rena snitt, vilket passar för beskärning av färska grenar eller blomstjälkar. De stadiga handtagen ger ett bra grepp och beläggningen på det klippande skäret minskar friktion. Sekatören har en härligt vinröd färg.
Värde 179 kr.

Du betalar 159 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 218 kr

Läs Allt om Trädgård och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Frågor & Svar om tidningen Allt om Trädgård

Här har vi samlat frågor och svar som flera har ställt om tidningen Allt om Trädgård och dess premier.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information