Allt om Trädgård tidningsprenumeration med premier

4 premier att välja mellan!

Om Allt om Trädgård

Antal nummer per år: 16 st
Lösnummerpris: 65 kr
Förlag: Bonnier

Detta är tidningen för dig som älskar och bryr dig om din trädgård. Den har funnits sedan 1993 och har sedan dess varit den marknadsledande tidningen inom nischen. Förutom en mängd praktiska råd för säsongen finner du här en massa med inspiration, reportage med drömträdgårdar och mycket mer för att få igång din fantasi och motivation. Med tidningen All tom Trädgård vid din sida kommer du kunna ta nästa kliv med din trädgård.

Premier till Allt om Trädgård

Allt om Trädgård har genom tiderna erbjudit premier o form av olika trädgårdstillbehör eller trädgårdsverktyg. Exempelvis sekatörer, multisaxar, trädgårdshandskar och liknande. Premierna varierar med tiden och det kan vara värt att jämföra aktuella premier så du kan hitta något som passar just dig; då det ofta finns flera att välja mellan.

Aktuella premier för Allt om Trädgård (mars 2023)

x6
totalt värde
788 kr

Två krukor & sax från Karlstad redskap

Två vacker kruka i terrakotta med glaserad yta och tillhörande fat i guldlaserad keramik. Passar perfekt för mindre växter eller örter. Storlek 9 cm i diameter, höjd 10 cm. Värde 249 kr.

Praktisk multisax från Karlstad Redskap av hög kvalitet, klipper allt från blommor till ståltråd. En klar favorit både i trädgården och i köket – framtagen av Allt om Trädgård. Värde 149 kr.

Du betalar 179 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 238 kr
x6
totalt värde
608 kr

Sekatör från Fiskars + handskar från Tegera

Sekatör från Fiskars

Sekatören är utrustad med sidoskär som ger rena snitt, vilket passar för beskärning av färska grenar eller blomstjälkar. De stadiga handtagen ger ett bra grepp och beläggningen på det klippande skäret minskar friktion. Värde 169:-.

Handskar från Tegera

Smidig och slitstark handske för torra-fuktiga miljöer. Nitrilfoamdoppning med mycket bra grepp. DMF-fria och hudvänliga med Oeko-Tex certifiering. Välj mellan small och medium. Värde 49:-.

Du betalar 179 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 238 kr
x6
totalt värde
688 kr

Sekatör från Nelson garden och multisax från Karlstad Redskap

Sekatör från Nelson Garden

Greppvänlig sekatör med parerstång i snygg retrodesign. Idealisk till små, upprepade klipp. Utmärkt modell för lite mindre händer. Längd 15,5 cm. Värde 149 kr.

Multisax från Karlstad redskap

Praktisk multisax av hög kvalité som klipper allt från blommor till ståltråd. En klar favorit i både trädgården och i köket. Värde 149 kr.

Du betalar 179 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 238 kr
x6
totalt värde
619 kr

Sekatör och planteringsspade från Fiskars

Sekatör från Fiskars
En enkel, elegant och välbalanserad sekatör för alla grundläggande beskärningsuppgifter i trädgården. Det robusta handtag ger ett bekvämt och stadigt grepp med god kontroll. Beskärningen förenklas tack vare non-stick PTFE-beläggningen på det övre bladet, vilket minskar friktionen, underlättar skärning och rengöring. Oavsett om du beskär buskar, fruktträd eller rosor så kommer inte denna SingleStep™-sekatören att göra dig besviken. Värde 169 kr.
Planteringsspade från Fiskars
Planteringsspade i smal modell, speciellt formgiven för plantering av blomsterlök och andra mindre planterings jobb. tillverkad i glasfiberförstärkt polyamid. Värde 60 kr.

Du betalar 178 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 237 kr

Läs Allt om Trädgård och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Frågor & Svar om tidningen Allt om Trädgård

Här har vi samlat frågor och svar som flera har ställt om tidningen Allt om Trädgård och dess premier.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)