Allt om Mat tidningsprenumeration med premier

2 premier att välja mellan!

Om Allt om Mat

Antal nummer per år: 18 st
Lösnummerpris: 69 kr
Förlag: Bonnier

Allt om Mat har varit Sveriges bästa mat- och dryckestidning sedan 1970, tack vare sina mångsidiga och kunniga skribenter som håller sig uppdaterade om det senaste som händer i det svenska köket. Eftersom de alltid letar efter nya idéer och inspirationer är Allt om Mat din enda kontaktpunkt för allt som är vackert och gott; den erbjuder vad matlagning kan erbjuda. Vill du ha mer?

Allt om Mat fångar världens många olika matkulturer genom ett fräscht och innovativt urval av recept, artiklar om olika ämnen som hälsa och näring, professionell expertis med matlagningstips från skandinaviska kockar, både tidigare och nutida, vackra fotografier från hela världen och intervjuer med internationella stjärnor inom gastronomi, bland annat Jamie Oliver. Med sin kombination av läckra recept och kulturbevakning är Allt om Mat ett måste för personer som är intresserade av allt som utgör det sociala landskapet av kulinariska läckerheter och som vill titta på vad som kan göras hemma.

Premier när du prenumererar på Allt om Mat

Det har historiskt sett funnits många premie-alternativ när du blir prenumerant på Allt om Mat. Det har ofta varit porslin av kända tillverkare så som Rörstrands eller Iittala, men det kan också vara andra premier som ofta har någon anknytning till dukning eller mat. Genom att välja en premie du gärna vill ha så sparar du både pengar på tidningen samtidigt som du får en fin gåva utan någon extra kostnad.

Aktuella premier för Allt om Mat (maj 2024)

x6
totalt värde
753 kr

Ugnsform

Elegant ugnsform som är lika praktisk att laga mat i, som den är snygg att servera ur. Formen är av bästa kvalitet och den tål maskindisk, ugn upp till 250 °C, mikrovågsugn och frys. Formen är försedd med två handtag som gör den enkel att lyfta och förflytta. Staub är ett världskänt franskt företag som tillverkar högkvalitativa köksredskap i främst gjutjärn och keramik och som kombinerar modernitet med tradition i fransk stil. Material: glaserat stengods. Mått: 20 x 16 x 5,4 cm. Volym: 1,1 l. Värde 339 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 69 kr
Ditt pris 268 kr
x6
totalt värde
844 kr

Olivolja, balsamvinäger och två skålar

Härliga produkter för köket! Olja och vinäger av högsta klass som funkar som tillbehör till sallad, bröd och mycket annat. Servera i de medföljande trevliga skålarna i fina färger.

Grekisk olivolja extra virgin av högsta kvalitet. Olivoljan är kallpressad vilket gör att man bevarar antioxidanter, smak och doft maximalt. Balsamvinägern är också av hög kvalitet och med utsökt smakbalans mellan sött och surt. Både olivoljan och balsamvinäger är 250 ml.

Två mindre skålar från ByOn i gult och lila, som passar för alla typer av småplock. 9,5 cm i diamater.

Du betalar 199 kr + frakt 79 kr
Ditt pris 278 kr

Läs Allt om Mat och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Frågor och svar om Allt om Mat prenumeration

Vi svarar på de vanligaste frågorna som rör prenumeration av Allt om Mat i kombination med premier.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)