Allt om Mat tidningsprenumeration med premier

2 premier att välja mellan!

Om Allt om Mat

Antal nummer per år: 18 st
Lösnummerpris: 69 kr
Förlag: Bonnier

Allt om Mat har varit Sveriges bästa mat- och dryckestidning sedan 1970, tack vare sina mångsidiga och kunniga skribenter som håller sig uppdaterade om det senaste som händer i det svenska köket. Eftersom de alltid letar efter nya idéer och inspirationer är Allt om Mat din enda kontaktpunkt för allt som är vackert och gott; den erbjuder vad matlagning kan erbjuda. Vill du ha mer?

Allt om Mat fångar världens många olika matkulturer genom ett fräscht och innovativt urval av recept, artiklar om olika ämnen som hälsa och näring, professionell expertis med matlagningstips från skandinaviska kockar, både tidigare och nutida, vackra fotografier från hela världen och intervjuer med internationella stjärnor inom gastronomi, bland annat Jamie Oliver. Med sin kombination av läckra recept och kulturbevakning är Allt om Mat ett måste för personer som är intresserade av allt som utgör det sociala landskapet av kulinariska läckerheter och som vill titta på vad som kan göras hemma.

Premier när du prenumererar på Allt om Mat

Det har historiskt sett funnits många premie-alternativ när du blir prenumerant på Allt om Mat. Det har ofta varit porslin av kända tillverkare så som Rörstrands eller Iittala, men det kan också vara andra premier som ofta har någon anknytning till dukning eller mat. Genom att välja en premie du gärna vill ha så sparar du både pengar på tidningen samtidigt som du får en fin gåva utan någon extra kostnad.

Aktuella premier för Allt om Mat (juni 2022)

x6
totalt värde
872 kr

2 st Mon Amie-muggar

Mon Amie-muggar från Rörstrand

Servisen Mon Amie är en Rörstrandsklassiker som relanserades 2008 med uppdaterade former. Bakom Mon Amie står den legendariska formgivaren Marianne Westman. Rörstrand, Mon Amie, mugg med öra, 34 cl. Värde 458:-.

Du betalar 199 kr + frakt 69 kr
Ditt pris 268 kr
x7
totalt värde
1182 kr

4 st Essence rödvinsglas från Iittala

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! Värde 699 kr.

Du betalar 299 kr + frakt 99 kr
Ditt pris 398 kr

Läs Allt om Mat och över 50 andra magasin digitalt i en månad för 0 kr

  • Obegränsad tillgång till över 50 av Sveriges populäraste magasin (över 500 nummer!)
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill, även under kostnadsfria perioden
  • Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter
  • Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline
  • Läs på mobilen, datorn eller surfplattan
Acry

Frågor och svar om Allt om Mat prenumeration

Vi svarar på de vanligaste frågorna som rör prenumeration av Allt om Mat i kombination med premier.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)