Hembakat tidningsprenumeration med premier

1 premier att välja mellan!

Om Hembakat

Antal nummer per år: 9 st
Lösnummerpris: 74 kr
Förlag: Bonnier

I varje nummer av tidningen kan du läsa om olika typer av bakverk och hur man bakar dem bäst. Det finns också intressanta intervjuer med konditorer och tips om hur du kan göra dina egna läckra bakverk hemma. Dessutom finns det alltid flera recept på läckra bakverk i varje nummer av tidningen. Det betyder att du kan göra dina egna läckra bakverk hemma utifrån informationen och recepten från tidningen.

Vi är inte intresserade av att sätta upp komplicerade recept med svåra tekniker, utan vill istället ge dig enkla, goda och genomförbara recept som gör dina bakverk roliga.

Aktuella premier för Hembakat (maj 2024)

x5
totalt värde
719 kr

Kockkniv Avola från Ballarini

Denna kockkniv från Ballarini är en kvalitativ, smidd kniv i tyskt rostfritt stål i en tidlös klassisk italiensk design. Handtaget har en ljus, krämvit färg och är ergonomiskt utformat med två genomgående nitar för extra hållbarhet. Bladet är smitt i tyskt rostfritt stål till en hårdhet av ca. 57 HRC med en slipvinkel på 30°.

Du betalar 199 kr + frakt 79 kr
Ditt pris 278 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)