Tidningar med Rituals produkter som premie

Rituals har en bred serie produkter för kropp och hem. Inom skönhetskategorin har de allt från solskydd till smink. De är också väldigt kända för sina populära tvålar.

Tidningsprenumeration med Rituals premier

Det finns ofta erbjudanden där du kan få produkter från Rituals som premie till olika tidningsprenumerationer. Här har vi samlat olika aktuella erbjudanden. Passa på att prenumerera på en tidning som du gillar och få härliga produkter från Rituals på köpet!

x5
totalt värde
645 kr

Handtvål och handlotion ur serien Jing från Rituals & två handdukar & 5 nr av Sköna Hem

Två lyxiga frottéhanddukar i grått i klassisk design med 100% bomull. 30 x 50 cm. Värde 99 kr. Denna handtvål från The Ritual of Jing med helig lotus och jujubär är pH-neutral, vilket innebär att den är skonsam mot händerna samtidigt som den rengör på djupet. 300 ml. Värde 110 kr.

Handbalmet från The Ritual of Jing har utvecklats speciellt för att ge näring, mjukgöra och lugna sträva, torra händer. Det är berikat med en varm, blommig arom av helig lotus och jujubär. 175 ml. Värde 110 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr
x5
totalt värde
660 kr

Lyxigt kit från Rituals & 5 nr av Damernas Värld

Rituals Mehr Foaming Shower Gel
Duschskummet från The Ritual of Mehr har en doft av citrus och cederträ. Den unika gelen förvandlas till ett lyxigt, fylligt skum när den kommer i kontakt med vatten och efterlämnar en härligt mjuk hud. 200 ml. Värde 95 kr.
Rituals Mehr Shower Oil
Denna duscholja ger energi åt kropp och själ med en perfekt kombination av fylliga, näringsgivande oljor och upplyftande ingredienser som söt apelsin och cederträ. När den kommer i kontakt med vatten förvandlas oljan till ett silkeslent skum som låser in fukt och efterlämnar en mjuk och följsam hud. 200 ml. Värde 95 kr.
Rituals Mehr Hand Balm
Detta reparerande handbalm innehåller över 95% naturliga ingredienser och är berikat med upplyftande söt apelsin och energigivande cederträ för mjuka och välvårdade nagelband. Utvecklat speciellt för att lugna och ge näring åt torra händer. 70 ml. Värde 110 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information