Tidningar med Rituals produkter som premie

Rituals har en bred serie produkter för kropp och hem. Inom skönhetskategorin har de allt från solskydd till smink. De är också väldigt kända för sina populära tvålar.

Tidningsprenumeration med Rituals premier

Det finns ofta erbjudanden där du kan få produkter från Rituals som premie till olika tidningsprenumerationer. Här har vi samlat olika aktuella erbjudanden. Passa på att prenumerera på en tidning som du gillar och få härliga produkter från Rituals på köpet!

x5
totalt värde
645 kr

Handtvål och handlotion ur serien Jing från Rituals & två handdukar & 5 nr av Sköna Hem

Två lyxiga frottéhanddukar i grått i klassisk design med 100% bomull. 30 x 50 cm. Värde 99 kr. Denna handtvål från The Ritual of Jing med helig lotus och jujubär är pH-neutral, vilket innebär att den är skonsam mot händerna samtidigt som den rengör på djupet. 300 ml. Värde 110 kr.

Handbalmet från The Ritual of Jing har utvecklats speciellt för att ge näring, mjukgöra och lugna sträva, torra händer. Det är berikat med en varm, blommig arom av helig lotus och jujubär. 175 ml. Värde 110 kr.

Du betalar 199 kr + frakt 59 kr
Ditt pris 258 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)