Kähler som premie

Det danska designvarumärket Kähler har skapat flera klassiker. Du kanske främst känner igen deras randiga vaser som blivit oerhört populära? Men Kähler har också väldigt populära kannor, ljusstakar och skålar.

Tidningsprenumerationer med Kähler som premie

Den senaste tiden har allt fler Kähler-produkter dykt upp som gratis premier till tidningsprenumerationer. Det har varit skålar, kannor och vaser. Här har vi sammanställt de erbjudanden som är aktuella just nu med Kähler-produkter. Spara hundralappar genom att teckna en prenumeration där du får en Kähler-produkt på köpet!

x3
totalt värde
666 kr

Kähler Hammershøi Spring karamellskål & 3 nr av Scandinavian Living

Denna karamellskål från Kähler är en del av den klassiska Hammershøi-serien, framtagen i samarbete med de danska designerna Hans-Christian Bauer och Rikke Jacobsen. Serien kännetecknas av sina fina, eleganta räfflor som ger keramiken ett helt unikt utseende och passar in i alla hem.

Du betalar 179 kr inklusive frakt
Ditt pris 179 kr
x2
totalt värde
483 kr

Ursula-kanna från Kähler & 2 nr av Släkthistoria

Den tidlösa Ursula-kannan från Kähler blev berömd för sitt subtila och organiska formspråk – och den ikoniska hällpipen. Kannan och dess eleganta utformning passar perfekt in i en modern nordisk inredning och är perfekt för kaffe, mjölk, blommor eller vad du än kan komma på.

  • Tidlös nordisk design
  • Med en elegant grå nyans
  • Rymmer 420 ml.

Du betalar 99 kr inklusive frakt
Ditt pris 99 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)