Militär Historia tidningsprenumeration med premier

2 premier att välja mellan!

Om Militär Historia

Antal nummer per år: 12 st
Lösnummerpris: 95 kr
Förlag: Bonnier

Tidningen för dig som inte kan få nog av militärhistoria! Här får du djupdyka i historiska militära händelser och slag. Lär dig mer om slagen, vapnen, fordonen med mera. Intressanta artiklar varvade med foton och illustrationer.

Premier till tidningen Militär Historia

Premierna till Militär Historia varierar. Det kan vara verktyg, prylar eller andra praktiska saker.

Aktuella premier för Militär Historia (juni 2022)

x3
totalt värde
784 kr

VEEGO weekendväska

Behöver du en snygg men samtidigt robust och användbar väska? Då är denna smarta weekendväska från VEEGO ett utmärkt val. Oavsett om du ska upp till sommarstugan, ner till solen i söder eller bara en sväng till gymmet är denna väska perfekt. Snygg, robust och användbar väska av god kvalitet

  • Rejäla remmar
  • Kraftig dragkedja
  • Utvändig ficka
  • En oerhört bra och användbar väska med funktionella detaljer som gör både turen till sommarstugan, solsemestern eller träningen en aning lättare.

    Du betalar 99 kr inklusive frakt
Ditt pris 99 kr
x3
totalt värde
784 kr

Verktygspaket

2 x Pump Wedges

Lyft tunga dörrar, fönster, otympliga vitvaror och möbler på plats i en handvändning! Här får du 2 effektiva och uppblåsbara kilar som är svåra att vara utan när du ska montera och justera fönster och tunga dörrar. Men de 2 smarta Pump Wedges kan användas till mycket mer. De ger nämligen också en hjälpande hand när du bara ska justera fötterna på dina otympliga vitvaror och tunga möbler.

3D-vinkel

Den smarta 3D-vinkeln är genialisk när du ska markera innan du sågar. Oavsett om du ska såga exakta vinklar, markera identiska mått runt en stolpe eller såga långa exakta snitt i golvbrädor, så är 3D-vinkeln det perfekta mätverktyget. Dessutom kan du använda den för att enkelt mäta tjockleken på borr och plugg.

Teleskoplampa

Tänd, vik ut och vrid på huvudet. Nu kan du enkelt lysa ända ner längst bak i motorrummet, och på andra otillgängliga ställen, och se exakt vad som händer. Och skulle du ha sådan otur att du tappar en skruv, bit eller en nyckelknippa, kan du använda lampans inbyggda magnet att fiska upp dem med.

Du betalar 178 kr inklusive frakt
Ditt pris 178 kr

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information

Bli först med nya premier!

Riskera inte att missa de bästa premierna!

Vi skickar nyhetsbrev när nya spännande premier dyker upp!

Du kan avanmäla dig när som helst

Grattis! Nu är du prenumerant och blir först att få info om nya premier! :)