Tidningar med premier

Utvalda premier

Avkopplande hudvård IDUN Minerals by Agneta Sjödin

Värde bla bla .

Nordic juicepress

Värde bla bla .

2 ljusstakar i kermamik från NORD + 2 skruvade ljus från Vio Ljusfabriker

Värde bla bla .

Kay Bojesen-elefant mini

Värde bla bla .

Lyxig hudvård från Oriflame

Värde bla bla .

Lyxiga Clarins-produkter

Värde bla bla .

LISTA PREMIER MED

Är du alltid ute efter att göra en bra deal? Då är en tidningsprenumeration med en premie något för dig. Genom att vara selektiv när det gäller både prenumerationer och premier kan du göra riktiga klipp. Förutom att du kan få fina premier “på köpet” så får du också ofta tidningen till ett riktigt bra rabatterat pris. Premiernas värde är ofta överstigande hela värdet av tidningarna. 

Samma tidning kan ha flera olika premier att välja mellan, så välj den premie som tilltalar dig mest. Ibland kan du även välja hur lång prenumeration du vill teckna dig för; en längre prenumeration ger oftast ett lägre styckpris per tidning eller andra fördelar. 

Hur lång tid måste jag prenumerera?

Det är oftast inga förbindelser utöver de nummer som du betalar för. Men tänk på att prenumerationen oftast går vidare till en tillsvidareprenumeration efter de nummer du betalat för. En tillsvidareprenumeration innebär att du kommer få nya nummer av tidningen tills du själv säger upp din prenumeration. Som alltid när det gäller köp på nätet har du 14 dagars öppet köp/returrätt. 

Varför ger man bort så fina premier?

Det är givetvis ett sätt att locka till sig nya prenumeranter. Då konkurrensen på tidningsmarknaden är stenhård så gäller det att överträffa varandra när det gäller priser och fina premier. Tidningsförlaget försöker såklart få in prenumeranter som även fortsätter vara prenumerant när de förbetalda numren har levererats. 

Vilka premier är bäst?

Vad som är bäst för just dig beror på dina preferenser. Vissa premier är av kända märken, till exempel hudvård och smink och dessa är lätt att värdera i pris om tittar på priset i detaljhandeln. Det finns också ofta premier av kända tillverkare som till exempel Iittala-glas, Rörstrands-porslin och så vidare. Perfekt om du vill komplettera din servis eller glasuppsättning – eller om du vill börja. Värdet på dessa premier är ofta flera hundra kronor – så här finns det absolut fynd att göra. 

Hur lång tid tar det innan man får sin premie?

Det varierar mellan olika erbjudanden och olika förlag, så läs vid respektive erbjudande. Det är inte ovanligt att premien skickas ut cirka 2 veckor efter din betalning, men det kan också ta längre tid. Extra viktigt att kolla upp innan du beställer om du hade tänkt ge bort din premie ett visst datum. 

Vilka tidningar erbjuder premier? 

De flesta tidningar har då och då premier för att locka till sig nya prenumeranter. Det finns också tidningar som mer frekvent erbjuder premier, några av dessa är Illustrerad Vetenskap, iForm och Mama. 

Hur säger jag upp min prenumeration?

Det varierar hos de olika förlagen, men oftast finns det information om hur du går tillväga på förlagets webbplats. Vet du med dig att du inte vill ha fler nummer efter din förutbetalda prenumeration så går det oftast bra att säga upp prenumerationen direkt efter att du har betalat den, på så sätt riskerar du inte att glömma bort den senare.

Ibland vill förlaget att man skickar in en uppsägning av prenumerationen brevledes; lite mer omständligt; men helt klart värt det sett till de fina premier man får. 

Hos en del förlag säger du upp din prenumeration genom att ringa deras kundtjänst via telefon och hos en del förlag kan du direkt säga upp din prenumeration via självbetjäning på nätet.

Kakor hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies. Mer information